Zenuwslopende film The Adjustment Bureau vanavond te zien op SBS 9

Zenuwslopende film The Adjustment Bureau vanavond te zien op SBS 9
Ware liefde of machtsspelletje?

Kijktip :

Vanavond (dinsdag 26 november) is de zenuwslopende thriller The Adjustment Bureau te zien op SBS 9, waarin een onwetende Matt Damon voor de mooie Emily Blunt valt. Vanaf dan is niets meer hetzelfde. Je kunt The Adjustment Bureau ook streamen via Netflix, Pathé Thuis en meer.

Het verhaal
We maken kennis met de ambitieuze David Norris (gespeeld door Damon), een Amerikaanse sensaatskandidaat. Hij mag dan een praatjesmaker zijn, er ontbreekt nog één belangrijke schakel in zijn leven: de liefde. Dan ontmoet Norris de mooie maar mysterieuze Elise Sellas (Blunt), en zijn leven lijkt nu echt compleet. De relatie komt echter maar moeizaam van de grond, en Norris vermoedt dat er achter de schermen krachten opspelen die hun affaire onder vuur legt. Er lijken mensen te zijn die deze relatie maar niks vinden.

Spanning en romantiek
Een zeer interessante premisse, die vakkundig wordt uitgewerkt door regisseur en scenarist George Nolfi, die ook meeschreef aan The Bourne Ultimatum - en daar de hoofdrolspeler van deze film ontmoette. Matt Damon doet weer waar hij goed in is: de onwetende man spelen, die in een web van gevaarlijke intriges belandt. Ook de mooie Emily Blunt speelt de zoveelste fraaie rol uit haar carrière; zij heeft zich sinds haar doorbraak met The Devil Wears Prada (2006) opgewerkt tot één van de meest getalenteerde actrices van haar generatie.

De film The Adjustment Bureau (2011) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op dinsdag 26 november om 20.30 uur te zien op SBS 9.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV