Spannende actiefilm Ronin zaterdag te zien op RTL 7

Spannende actiefilm Ronin zaterdag te zien op RTL 7
Ook te streamen via iTunes en Google Play

Kijktip :

Robert De Niro schitterde onlangs in het misdaadepos The Irishman van Martin Scorsese, maar hij heeft nog veel meer memorabele rollen op zijn naam staan. Een minder bekende is in de film Ronin, vanavond te zien op RTL 7 en te streamen via iTunes en Google Play.

Het verhaal
In een wereld waarin loyaliteit niet bestaat en trouw kan worden gekocht, stelt IRA-agente Deirdre een internationaal team van huurlingen samen voor een geheime missie. Sam, Vincent, Gregor, Spence en Larry werkten allemaal als geheim agent tijdens de Koude Oorlog, elk met hun specialiteit. Hun opdracht bestaat erin een kist te bemachtigen. Het is niet duidelijk van wie de geheimzinnige koffer is en voor wie hij bestemd is...

Topcast
Naast de geweldige De Niro schitteren er nog meer uitstekende acteurs in deze film van veteraan John Frankenheimer (The Manchurian Candidate, Seconds). Zo zien we ook Jean Reno, Natascha McElhone, Sean Bean, Stellan Skarsgård en Jonathan Pryce opduiken in deze vakkundig gemaakte, zenuwslopende actiethriller. Het was de laatste topfilm van regisseur Frankenheimer, maar wel zijn eerste fatsoenlijke productie in ruim twintig jaar. De Amerikaanse filmmaker maakte vooral in de jaren zestig furore met zijn dystopische thrillers.

De film Ronin (1998) wordt beoordeeld met een 7,3 op IMDb en is op zaterdag 9 mei om 20.00 uur te zien op RTL 7.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV