De slechtste Netflix films van 2019

De slechtste Netflix films van 2019
Netflix maakt nog steeds slechte films

Film :

Aan het einde van 2019 is het tijd om terug te kijken. Gids.tv zet de beste films van de meest populaire streamingdienst van 2019, Netflix, voor je op een rij.

Dit zijn de keuzes van de filmredactie van Gids.tv, dus gebaseerd op de mening van de redacteuren. Heb jij andere keuzes? Laat het weten in de reacties!

10. Unicorn Store

Gids.tv: ★★ | IMDb: 5,5


Het regiedebuut van Captain Marvel herself Brie Larson met Samuel L. Jackson en Larson zelf in de hoofdrol is niet zo'n succes dan ze waarschijnlijk had gehoopt. De film is flink matig en de magische momenten die men verwacht, missen compleet. Helaas. Bekijk hier waar je Unicorn Store kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Unicorn Store

9. In the Tall Grass

Gids.tv: ★★ | IMDb: 5,5


De zoveelste verfilming van een Stephen King verhaal van dit jaar is weer niet echt best. IT Chapter 2 viel al wat tegen, Pet Sementary was niet best en In the Tall Grass is zeker de slechtste van het stel. Zelfs de horrorelementen schieten te kort. Zonde! Bekijk hier waar je In the Tall Grass kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van In the Tall Grass

8. Secret Obsession

Gids.tv: ★★½ | IMDb: 4,3


Dit is een film die eigenlijk geen bestaansrecht heeft en toch bestaat. Als je hem eenmaal aanzet, ga je er wel in mee. Maar eigenlijk heeft het niets: Ongeloofwaardig verhaal, ongeloofwaardige hoofdpersonages en ongeloofwaardige plottwists. Bekijk hier waar je Secret Obsession kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Secret Obsession

7. The Laundromat

Gids.tv: ★★ | IMDb: 5,2


Dit is misschien wel de meest spijtige van deze lijst. Een film met heel veel potentie en veruit de beste cast van deze flop-10. En de uitvoering is heel teleurstellend. Vooral het eind en de slotscène een zeer slecht en dwingend. Bekijk hier waar je The Laundromat kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van The Laundromat

6. The Perfection

Gids.tv: ★★ | IMDb: 5,2


Grappig, je kunt een film verkopen als een horrorfilm, ook als je geen horrorfilm hebt gemaakt. De echte horrorfans worden heel erg teleurgesteld gesteld, en de special effects zijn matig. Wel leuk is de rewind-scène. Bekijk hier waar je The Perfection kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van The Perfection

5. Rim of the World

Gids.tv: ★★ | IMDb: 5,1


De belabberde kwaliteit van de dialogen en de flauwe grapjes echt verbijsterend in deze film, net zoals de matige special effects. Veruit de minst originele film in deze flop-10. Bekijk hier waar je Rim of the World kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Rim of the World

4. Earthquake Bird

Gids.tv: ★½ | IMDb: 5,9


Alicia Vikander heeft de laatste tijd heel veel goede dingen gedaan. Deze film is daar niet één van. Helemaal in de finale slaat de vlam in de pan. Bekijk hier waar je Earthquake Bird kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Earthquake Bird

3. A Christmas Prince: The Royal Baby

Gids.tv: ★½ | IMDb: 5,3


Zo zie je maar weer: een concept is snel uitgewerkt. De eerste Christmas Prince was leuk om te kijken, de tweede viel al wat tegen. Maar deze derde film in de lijn is een gedrocht. Alles is nietszeggend. Bekijk hier waar je A Christmas Prince: The Royal Baby kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van A Christmas Prince: The Royal Baby

2. Holiday in the Wild

Gids.tv: ★ | IMDb: 6,1


Alhoewel de nummer 2 van deze flop-10 de hoogste IMDb-score heeft, is er naar onze mening echt niets bijzonders aan deze film. De rode draad in het verhaal ontbreekt en de film hangt aan elkaar van extreem veel clichés en tenenkrommende dialogen. Bekijk hier waar je Holiday in the Wild kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Holiday in the Wild

1. Wounds

Gids.tv: ★½ | IMDb: 4,1


Veruit de slechtste film van deze lijst is toch echt Wounds. Vooral omdat de verwachtingen toch best aardig waren: een horror met een leuke cast onder leiding van Armie Hammer. en zeer vaag verhaal, weinig antwoorden, een matig acterende Armie Hammer en slecht en abrubt einde. Dat is de samenvatting. Bekijk hier waar je Wounds kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Wounds

Bekijk hier alle eindejaarslijstjes van Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV