Bloedstollende thriller The Next Three Days vrijdag te zien op Net5

Bloedstollende thriller The Next Three Days vrijdag te zien op Net5
Ook te streamen via Netflix en Videoland

Kijktip :

Sommige films van topacteur Russell Crowe sneeuwen een beetje onder in zijn geweldige oeuvre. Eén van die films is The Next Three Days. Deze bloedstollende thriller is op vrijdag 27 november te zien op Net5. Je kunt The Next Three Days streamen via onder meer Netflix en Videoland.

Het verhaal
John (Russell Crowe) en Lara (Elizabeth Banks) vormen samen met hun zoontje een gelukkig gezin. Totdat de politie hun huis binnen valt. Ze arresteren Lara als verdachte van een gruwelijke moord. Als haar onschuld na drie jaar nog steeds niet bewezen is, ziet John slechts één uitweg: haar zelf uitbreken. John is in het dagelijks leven docent, en beseft dat hij geen idee heeft wat ervoor nodig is om zo'n krankzinnig complex plan uit te voeren. Dus schakelt hij hulp in. Daarmee riskeert hij alles wat hij heeft om de vrouw van wie hij houdt terug te krijgen.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Crowe kennen we allemaal van zijn geweldige rollen in films als L.A. Confidential, The Insider, Gladiator, A Beautiful Mind en Cinderella Man, en tussen al die klassiekers valt The Next Three Days bijna niet op. Niettemin is deze zenuwslopende film het bekijken waard, al is het alleen maar vanwege de geweldige cast. Naast Crowe en Banks schitteren namelijk ook bekende namen als Brian Dennehy, Olivia Wilde en Liam Neeson in deze productie. Het verhaal houdt je constant op het puntje van je stoel en zet je meer dan eens op het verkeerde been. Gaat dat zien!

The Next Three Days (2010) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is op vrijdag 27 november om 22.20 uur te zien op Net5. Genre: actie, thriller. Speelduur: 133 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV