Recensie: Onze Jongens in Miami veroorzaakt rooie oortjes

Recensie: Onze Jongens in Miami veroorzaakt rooie oortjes
Kleren uit, Jim Bakkum en Juvat Westendorp!

Film :

Deze donderdag - 30 januari - gaat de film Onze Jongens in Miami draaien in de bioscopen. De film bevat een wel hele hete scène waar Kim Basinger (9 1/2 Weeks, 1986) nog een puntje aan kan zuigen. Lees hier de filmrecensie van Onze Jongens in Miami.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Strippers delight
Jorrit is weer single en besluit om samen met Bas de American dream te volgen. Ze willen een stripclub openen in Miami. Natuurlijk kan Thijs niet achterblijven en ook hij vliegt naar de VS. Eenmaal aangekomen blijkt de club een enorme bouwval en zullen de strippers hard moeten werken om de club te realiseren. Jorrit en Bas worden verliefd en krijgen te maken met tegenvallers, zowel op het professionele als het persoonlijke vlak.

Juvat Westendorp, Jim Bakkum en Malik Mohammed in de film 'Onze jongens in Miami'

Beoordeling van Gids.tv: ★★ 1/2
De film Onze Jongens (2016) werd slecht ontvangen door critici maar was in de bioscoop een groot succes. Regisseur Johan Nijenhuis (Rokjesdag en Mannen van Mars) weet echter ook: sex sells. De regisseur sluit een derde deel dan ook niet uit. Dit tweede deel is wederom niet heel orgineel en het verhaal heeft - letterlijk - weinig om het lijf. Degenen die naar de bioscoop gaan om een sexy time te hebben en er verder weinig bij na te denken, zitten met Onze Jongens in Miami echter goed. Waar het eigenlijk allemaal om draait zijn de stripscènes, de snoeiharde sixpacks, de opzwepende muziek en de gillende vrouwen. Hoofdrolspelers Jim Bakkum en Juvat Westendorp slaan vooral in die stripscènes met hetzelfde gereedschap de spijker op zijn kop.

Cast
Naast Jim Bakkum (Zwaar Verliefd!) en Juvat Westendorp (Onze Jongens) is ook Eva van de Wijdeven (De Matchmaker) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Johan Nijenhuis (Verliefd op Cuba).

Onze Jongens in Miami is vanaf 30 januari 2020 te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Komedie. Tijdsduur: 115 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV