Heftige en waanzinnige western Hell or High Water vrijdagavond op Canvas

Heftige en waanzinnige western Hell or High Water vrijdagavond op Canvas
Met ijzersterke rol voor Jeff Bridges

Kijktip :

Aanstaande vrijdag (28 februari) is de film Hell or High Water op Canvas te zien. Wie zin heeft in een moderne western die naast rauwe en heftige elementen ook familiedrama, cynische humor én feelgood in zich heeft gaat zeker genieten. Canvas heeft wederom een ijzersterke film op het programma staan, mis 'm niet: Hell or High Water.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Tanner & Toby
In Hell or High Water dreigen twee broers, Tanner (Ben Foster) en Toby (Chris Pine), de ranch van hun overleden moeder te verliezen door financiële problemen. Ze besluiten om samen filialen van de Texas Midlands Bank te overvallen en hun schulden bij deze bank af te lossen met het geld dat ze er gestolen hebben. De bijna gepensioneerde Texas Ranger Marcus (Jeff Bridges) wordt op de zaak gezet en deze initiëert een spannend kat-en-muisspel.

Waarom kijken?
Volgens sommige mensen was Hell or High Water de beste film van 2016. De film die qua sfeer een beetje aan No Country for Old Men doet denken, werd bedolven onder de enthousiaste kritieken - mede door een sterke cast met onder anderen Ben Foster en Chris Pine én een fantastische rol van Jeff Bridges. Het verhaal is van de schrijvers van de misdaadfilm Sicario, met regisseur David Mackenzie (Outlaw King) aan het roer. Het script is komisch, vol met heerlijke dialogen en subtiele grappen, maar ook heeft Hell or High Water een ontroerend verhaal. Juist deze combinatie is goud waard, voor een avondje bruut, komisch en ontroerend kijkplezier. Bekijk hier waar je de film Hell or High Water nog meer kunt streamen.

Hell or High Water is op vrijdagavond 28 februari 2020 om 21.10 uur te zien op Canvas. Genre: Drama, Misdaad. IMDb-score 7,6.

Ben Foster en Chris Pine in de film 'Hell or High Water'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV