Goed nieuws: Frozen 2 aanstaande dinsdag al op Disney+

Goed nieuws: Frozen 2 aanstaande dinsdag al op Disney+
Disney gunt ons vrolijkheid in moeilijke tijden

Nieuws :

De blockbuster Frozen 2, die afgelopen kerst in de bioscopen vele records brak en nog steeds in de Nederlandse bioscopen draait, staat dinsdag 17 maart op Disney+. De film met Anna, Elsa, Olaf, Kristoff en Sven is in Amerika zondag al voor abonnees te zien, Nederland volgt dus dinsdag.

Lees hier onze filmrecensie van Frozen 2.

Coronacrisis
Disney laat in een mededeling weten het belangrijk te vinden 'in deze moeilijke tijden wat plezier naar families te kunnen brengen'. In veel landen zitten mensen in sociale isolatie vanwege de coronapandemie. Over de hele wereld zijn theaters, bioscopen en pretparken gesloten. Ook is de release van Disney's nieuwste film Mulan uitgesteld. Daarom schenkt Disney dit prachtige en magische cadeautje 3 maanden eerder dan gepland.

Sven en Olaf in 'Frozen 2'

Frozen 2 is prachtig!
Dit Oscar genomineerde sneeuwspektakel is een groot succes in de bioscopen, met een heerlijk verhaal en prachtige muziek. Disney wil overigens niet zeggen of sinds het uitbreken van het coronavirus meer mensen gebruik maken van de dienst. Ook concurrenten Netflix en Videoland brengen niets naar buiten over het aantal kijkers, nu mensen niet meer de deur uit kunnen voor hun entertainment.

Vanaf dinsdag 17 maart 2020 kun je Frozen 2 streamen op Disney+. Genre: Animatie, Familie. Tijdsduur: 103 minuten. IMDb-score: 7,0.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV