BBC vervangt Match of the Day zaterdag door superheldenfilm The Avengers

BBC vervangt Match of the Day zaterdag door superheldenfilm The Avengers
Ook in Engeland geen voetbal

Kijktip :

Net als in de meeste andere Europese landen ligt ook de Engelse voetbalcompetitie deze weken stil. Dat betekent BBC One het moet doen zonder Match of the Day, maar de Britse omroep heeft ervoor gekozen om een briljante superheldenfilm uit te zenden: The Avengers. Je kunt deze film ook streamen via onder meer Netflix.

Het verhaal
Wanneer een onverwachte vijand opduikt en onze planeet bedreigt, is het tijd voor de Avengers. Nick Fury (gespeeld door Samuel L. Jackson), de baas van S.H.I.E.L.D., probeert een aantal buitengewone superhelden over te halen om te strijden tegen deze levensgevaarlijke vijand - en om de aarde van de ondergang te redden. Als hij de verschillende Avengers van over de hele wereld bij elkaar heeft gebracht, blijkt dat er van een vlekkeloze samenwerking nog geen sprake is: hun persoonlijkheden lopen nogal uiteen. Aan Fury de taak om van het team een onverwoestbare eenheid te maken.

Spektakel in het kwadraat
Al in 1939 werd Marvel Comics opgericht, en in de jaren sindsdien groeiden de stripboekjes uit tot een wereldwijd fenomeen. Toen Kevin Feige besloot een 'Marvel Cinematic Universe' te creëren, likten de fans hun vingers al af. Na vijf degelijke films, waarin we kennismaakten met Iron Man (Robert Downey jr.), Hulk (in eerste instantie gespeeld door Edward Norton, die werd vervangen door Mark Ruffalo), Black Widow (Scarlett Johansson), Thor (Chris Hemsworth), Captain America (Chris Evans) en Hawkeye (Jeremy Renner) was het in 2012 tijd om ze bij elkaar te brengen. The Avengers is een waanzinnig spektakel, met fenomenale actie, prachtige special effects en de nodige humor. Genieten.

The Avengers (2012) wordt beoordeeld met een 8,0 op IMDb en is op zaterdag 21 maart om 20.00 uur te zien op BBC One. Lees hier waar je BBC One kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV