Zenuwslopende thriller The Debt donderdag te zien op SBS 9

Zenuwslopende thriller The Debt donderdag te zien op SBS 9
Ook te streamen via iTunes

Kijktip :

We kennen steractrice Jessica Chastain (Zero Dark Thirty, Interstellar, The Martian) inmiddels allemaal, maar in 2010 stond ze nog aan het begin van haar carrière. In de zenuwslopende thriller The Debt liet ze echter al wat van haar kwaliteiten zien. De film is donderdag te zien op SBS 9 en te streamen via onder meer iTunes.

Het verhaal
In 1965 kregen drie Israëlische Mossad-agenten, onder wie Rachel Singer, de opdracht om in Oost-Berlijn een Duitse oorlogsmisdadiger op te sporen. De missie is als geslaagd in de boeken gegaan, nadat deze beruchte oorlogsmisdadiger - 'de chirurg van Birkenau' - om het leven werd gebracht. Maar na dertig jaar worden de drie agenten opnieuw geconfronteerd met deze heftige zaak en het geheim dat ze delen, wanneer iemand beweert de dood gewaande oud-Nazi te zijn. Rachel moet terug naar Oost-Europa om de waarheid aan het licht te brengen.

Bloedstollend
De plot van de film laat al doorschijnen dat je de avond op het puntje van je stoel door zult brengen wanneer je The Debt kijkt. Het is een bloedstollende film met een fascinerend verhaal, dat uitstekend wordt vertolkt door de imposante cast. Jessica Chastain speelt de jonge Rachel Singer, en de oude Rachel wordt gespeeld door niemand minder dan Dame Helen Mirren. De regisseur van The Debt is ook niet de minste: John Madden regisseerde onder meer Oscarwinnaar Shakespeare in Love en de prachtige films Mrs. Brown, The Best Exotic Marigold Hotel en Miss Sloane.

The Debt (2010) wordt beoordeeld met een 6,8 op IMDb en is op donderdag 2 april om 20.30 uur te zien op SBS 9.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV