Studio Voetbal maakt woensdag extra uitzending i.v.m. unieke situatie Eredivisie

Studio Voetbal maakt woensdag extra uitzending i.v.m. unieke situatie Eredivisie
Hoe gaat het nu verder?

Kijktip :

Gisteravond vertelde Mark Rutte in zijn persconferentie dat alle evenementen tot 1 september zijn afgelast. Een harde klap voor het betaalde voetbal, want één ding is nu zeker: de Eredivisie kan niet worden afgemaakt. In een extra uitzending van Studio Voetbal wordt deze unieke situatie uitgebreid besproken.

Wat nu?
Vanavond (22 april) is de extra uitzending om 21.30 uur te zijn, met als belangrijkste hoofdvraag: wat nu? In plaats van Jouw stad, ons dorp is vanavond Sjoerd van Ramshorst te zien. Hij ontvangt vaste gasten Pierre van Hooijdonk, Theo Janssen, Jeroen Stekelenburg en Arno Vermeulen. Gezamenlijk zullen ze het hebben over de mogelijke oplossingen voor het betaald voetbal.

Heikele kwesties
Door het besluit van het kabinet steken namelijk tal van heikele kwesties de kop op. Wie wordt er kampioen, nu Ajax en AZ met evenveel punten bovenaan staan? Ajax heeft weliswaar een beter doelsaldo, maar verloor in de competitie wel twee keer van de Alkmaarders. Ook het toekennen van startbewijzen voor Europees voetbal, de promotie- en degradatieregeling en de financiële consequenties voor de clubs worden besproken.

De extra uitzending van Studio Voetbal is op woensdag 22 april om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Studio Voetbal terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV