Vanavond op tv: Boer Willem en Aad in Boer zoekt Vrouw Special en slotaflevering Kinderen in Oorlog

Vanavond op tv: Boer Willem en Aad in Boer zoekt Vrouw Special en slotaflevering Kinderen in Oorlog
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 31 mei

Kijktip :

Op deze Eerste Pinksteravond kun je genieten van de derde aflevering van Boer Zoekt Vrouw Special, waarbij Yvon Jaspers op bezoek gaat bij boeren Aad en Willem. Verder kun je genieten van de superheldenfilm Wonder Woman, een natuurdocumentaire op NPO 2 en de slotaflevering van het SBS-programma Kinderen in Oorlog. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 31 mei.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: Florida - het dierenparadijs van Amerika

NPO 2
19:40 uur

In deze natuurdocumentaire is een verrassende, wilde kant te zien van de Amerikaanse staat Florida, die vooral bekendstaat om mooie stranden en het hele jaar zon. Er zijn ook naaldbossen, koraalriffen en de moerassen van de Everglades, de grootste subtropische wildernis in de Verenigde Staten. Lamantijnen zwemmen in glasheldere rivieren, babyalligators leren jagen en hertjes lopen vrij rond.

Superheldenfilm: Wonder Woman

Veronica
20:00 uur

Een Amazoneprinses verlaat haar weelderige tropisch eiland om te leven in een wereld met stedelijke stadsgezichten van glas en staal. Opgeleid door Griekse krijgers en uitgerust met uitzonderlijke gaven is ze de afgezant van de goden die zal uitgroeien tot een van de grootste heldinnen ooit: Wonder Woman.

Boer zoekt Vrouw Special: Boer Willem en Boer Aad

NPO 1
20:20 uur

In de derde van vier Boer zoekt Vrouw Special-afleveringen gaat Yvon Jaspers lang bij oud-deelnemers Willem en Aad.

Je kunt op Gids.tv alle afleveringen van Boer Zoekt Vrouw Special terugkijken.

Willem
Yvon gaat aan de slag op de zorgboerderij van boer Willem, de eerste boer die op zoek ging naar een man. Hij stopte in 2014 met zijn werk op de zorgboerderij om ruimte te maken voor andere zaken in zijn leven. Hij werd gemeenteraadslid en zette een biologische pluktuin op.

Aad
Boer Aad en zijn Ingrid zijn vijf jaar samen en gelukkig. Dat is voor hen niet vanzelfsprekend, omdat er bij Ingrid drie jaar geleden borstkanker werd geconstateerd. Een heftig en spannende tijd die ze goed zijn doorgekomen maar het legde wel druk op hun relatie. De ziekte heeft ervoor gezorgd dat ze nog meer van elkaar zijn gaan houden en dat ze nog meer waarderen wat ze hebben.

Slot: Kinderen in Oorlog

SBS 6
21:25 uur

In de laatste aflevering van Kinderen in Oorlog vertellen de BN'ers die hun ervaringen in dit programma delen over de impact van oorlogservaringen op de rest van hun levens.

Bekijk de vorige aflevering van Kinderen in Oorlog.

In deze aflevering komen de verhalen van tv-presentator Philip Freriks, voormalig burgemeester van Amsterdam Ed van Thijn, acteur Jeroen Krabbe, schrijver Adriaan van Dis en presentatrice Hanneke Groenteman voorbij.

Cabaret: Micha Wertheim - Voor alle duidelijkheid

NPO 3
22:35 uur

De cabaretvoorstelling Voor alle duidelijkheid van Micha Wertheim is zondag te zien op NPO 3. Micha stelt zichzelf en zijn publiek de vraag hoe verder te leven en te overleven bij een somber toekomstperspectief. Op de dag dat een cameraploeg klaar stond om de voorstelling op te nemen, werden alle theaters in Nederland gesloten. Gelukkig lag er nog een reserve-opname.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV