Fantastische actiefilm X-Men: Days of Future Past zaterdag te zien op Veronica

Fantastische actiefilm X-Men: Days of Future Past zaterdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Van alle X-Men-films wordt X-Men: Days of Future Past door velen beschouwd als de beste. Regisseur Bryan Singer, die de eerste twee delen regisseerde, werd weer aan boord gehaald en dat pakte uitstekend uit voor de reeks. Deze film is op zaterdag 20 juni te zien op Veronica en je kunt X-Men: Days of Future Past streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
De mutanten en hun professor bevinden zich in een duistere toekomst, waar ze dagelijks voor hun leven moeten vechten tegen de Sentinel-robots. In een laatste wanhopige poging om te overleven sturen ze de geest van Wolverine (gespeeld door Hugh Jackman) terug in de tijd naar zijn jongere lichaam. Hij moet een jonge en verwarde professor Xavier (James McAvoy) ervan zien te overtuigen dat wetenschapper Bolivar Trask (Peter Dinklage) - de maker van de toekomstige Sentinels - moet worden gestopt.

Enorm spektakel
Zoals gezegd was de terugkeer van regisseur Bryan Singer een slimme zet van de producenten van X-Men, want Days of Future Past was niet alleen de beste film van de reeks, maar ook één van de succesvolste. Wereldwijd haalde de film zo'n 750 miljoen dollar op, waarmee het ook de grootste kaskraker van de hele franchise was. Meer dan terecht, want de film biedt een enorm spektakel en ook de nodige psychologische diepgang. Bovendien bevat de film een ijzersterke cast, met onder anderen Hugh Jackman, James McAvoy, Michael Fassbender, Patrick Stewart, Ian McKellen, Jennifer Lawrence, Halle Berry en Peter Dinklage.

X-Men: Days of Future Past (2014) wordt beoordeeld met een 8,0 op IMDb en is op zaterdag 20 juni om 22.50 uur te zien op Veronica.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV