Recensie: Line of Duty is actie met Aaron Eckhart in topconditie

Recensie: Line of Duty is actie met Aaron Eckhart in topconditie
Inclusief half uur durende achtervolging

Film :

Vanaf 18 juni gaat de film Line of Duty draaien in de Nederlandse bioscopen. 50 jaar is het nieuwe 30? Als we de 52-jarige Aaron Eckhart zien rennen, vechten, en springen is dit zeker waarheid. Verwacht een schietgrage agent met veel kogels en een missie. Lees hier de filmrecensie van Line of Duty.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

New Yorkse Lower East Side
Het verhaal gaat over de politieagent Frank Penny die op zoek is naar verlossing. Wanneer de 11-jarige dochter van de politiechef wordt ontvoerd, zet Frank alles op het spel om haar te redden. Maar om het meisje te vinden heeft de agent de hulp nodig van Ava Brooks. Zij volgt Frank op de voet en zendt alles live uit op haar nieuwskanaal. Terwijl de stad en de wereld met spanning toekijkt, beginnen Frank en Ava aan een race tegen de tikkende klok.

Aaron Eckhart en Courtney Eaton in de film 'Line of Duty'

Beoordeling van Gids.tv: ★★
Deze actiefilm bevat ingrediënten die we al uit vele Amerikaanse films kennen: een ontvoering, wilde achtervolgingen en hele aardige vechtscènes. Orginaliteit ontbreekt, maar Line of Duty heeft wel een paar leuke actiemomenten. Geloofwaardig is het allemaal niet, als Frank wordt vergezeld door een jonge ambitieuze vlogster die de hele operatie livestreamt. De boobytrap-scène, waar de special effects rechtstreeks uit de computer komen, is anno 2020 ronduit belachelijk. Ook de finale is er een waar je je wenkbrauwen van optrekt. Kortom: Aaron Eckhart doet wat hij moet doen, maar erg sterk is het allemaal niet. Twee sterren.

Cast
Naast Aaron Eckhart (Midway) en Jessica Lu (Nashville) is ook Courtney Eaton (Mad Max: Fury Road) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Steven C. Miller (Marauders).

Line of Duty is vanaf 18 juni 2020 in de Nederlandse bioscopen te zien. Genre: Actie, Komedie. Tijdsduur: 98 minuten. IMDb-score 5,4.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV