OVERZICHT: Deze films en series zijn nieuw in de tweede helft van juli 2020

OVERZICHT: Deze films en series zijn nieuw in de tweede helft van juli 2020
Met onder meer bockbusters Greyhound & The Old Guard en het vijfde seizoen van Cable Girls

Nieuws :

Bekijk het complete overzicht van nieuwe films en series op de streamingdiensten Netflix, Videoland, Disney Plus, Ziggo, NPO Plus, Amazon Prime Video, Apple TV+, op tv en in de bioscopen.

Condor, S2 (16 juli)

Videoland


Een jonge CIA-analist Joe Turner, wiens idealisme wordt getest wanneer hij toetreedt tot de CIA in de hoop het van binnenuit te hervormen, maar struikelt over een vreselijk maar briljant plan dat het leven van miljoenen mensen bedreigt. Bekijk hier waar je Condor kunt streamen.

Cursed, S1 (17 juli)

Netflix


De legende luidt dat het zwaard toebehoort aan een echte koning. Maar wat nou als het zwaard een koningin kiest? Bekijk hier waar je Cursed kunt kijken.

The Pier, S2 (17 juli)

NPO Plus


De dood van Oscar (Alvaro Morte), die plots een einde aan zijn leven zou hebben gemaakt, houdt de gemoederen bezig. Zijn echtgenote Alex (Verónica Sanchez) en zijn maîtresse Verónica (Irene Arcos) vertrouwen de zaak echter totaal niet en gaan samen op onderzoek uit. Bekijk hier waar je The Pier kunt kijken.

The Typist (18 juli)

NPO Plus


Freya Becker (Iris Berben) is een ietwat teruggetrokken notuliste op de afdeling moordzaken van de politie van Berlijn. De vele verhoren van misdadigers laten haar maar niet los. Bekijk hier waar je The Typist kunt kijken.

Suits, S8 (18 juli)

Netflix


Vier maanden (!) na de finaleafleveringen van het zevende seizoen komt ook het eerste deel van het achtste seizoen binnen op Netflix. Dit zonder Patrick J. Adams en Meghan Markle, die zijn opgestapt in het zevende seizoen. Bekijk hier waar je Suits kunt kijken.

How to Sell Drugs Online (Fast), S2 (21 juli)

Netflix


Hoe win je je vriendin terug van de drugsdealer op school? Voor Moritz is het antwoord duidelijk: verkoop betere medicijnen. Bekijk hier waar je How to Sell Drugs Online (Fast) kunt kijken.

Hierro, S1 (22 juli)

Ziggo


Rechter Candela Montes (Candela Peña) overgeplaatst naar El Hierro, het kleinste en meest afgelegen deel van de Canarische Eilanden. Aldaar belandt ze in een hechte en gesloten gemeenschap die zich voorbereidt op de Bajada, een religieuze processie die om de vier jaar plaatsvindt. Lees hier waar je Hierro kunt kijken.

The Fast and the Furious (23 juli)

Videoland


Dominic Toretto is de leider van de straatbende die ervan wordt verdacht dure elektronische apparatuur te hebben gestolen. De jonge undercoveragent Brian O'Conner zoekt uit wie er verantwoordelijk is voor de diefstallen en infiltreert in een bende die aan straatraces doet. Lees hier waar je The Fast and the Furious kunt kijken.

De vervolgdelen uit de Fast & Furious-franchise, te weten 2 Fast 2 Furious, Tokyo Drift, Fast & Furious (4), Fast Five, Furious 6 en Furious 7 zijn op 23 juli ook te zien op Videoland.

The Nun (23 juli)

Netflix


In het jaar 1952 vindt er een onderzoek plaats bij het Cârța klooster in Roemenië. Deze wordt uitgevoerd door een priester, Father Burke, die hulp krijgt van een non en een novice. Samen zijn ze erop uit om de mysterieuze dood van een non uit te zoeken. Lees hier waar je The Nun kunt kijken.

The Kissing Booth 2 (24 juli)

Netflix


Elle Evans (Joey King) had net de meest romantische zomer van haar leven met haar hervormde bad-guy boyfriend vriendje Noah Flynn (Jacob Elordi). Maar nu gaat Noah naar Harvard en Elle gaat terug naar de middelbare school voor haar laatste jaar. Bekijk hier waar je The Kissing Booth 2 kunt streamen.

Rogue Trip [Ticket naar het Onbekende] (24 juni)

Disney+


National Geographic volgt ABC-nieuwslezer Bob Woodruff en zijn zoon Mack terwijl ze een epische reis maken naar enkele van 's werelds meest onverwachte plekken. Lees hier waar je Rogue Trip kunt kijken.

Flight (25 juli)

Videoland


Na een wilde avond gaat de geroutineerde piloot Whip Whitaker met een kater aan het werk. Door technische problemen komt het vliegtuig in problemen, maar de ervaren Whip weet een spectaculaire noodlanding te maken. Door het neerstortende toestel veilig te landen redt hij de levens van vrijwel alle passagiers. Lees hier waar je Flight kunt kijken.

Good Girls, S3 (26 juli)

Netflix


Drie voorstedelijke moeders orkestreren een overval op een plaatselijke supermarkt om financieel uit het slop te komen en onafhankelijk te worden. En dat doen ze samen. Bekijk hier waar je The Good Girls kunt streamen.

What We Do In The Shadows, S1 (27 juli)

Comedy Central


Deze mockumentary is gebaseerd op de gelijknamige film van Taika Waititi (Thor: Ragnarok) en volgt vier vampiers die samen een appartement delen in Staten Island in New York. Bekijk hier waar je What We Do In The Shadows kunt streamen.

A Beautiful Mind (28 juli)

Videoland


Wiskundig wonderkind en supergenie John Forbes Nash Jr. ontdekt halverwege de jaren vijftig een revolutionaire economische theorie. Nash wordt onder anderen opgemerkt door een geheime overheidsorganisatie, die zijn wiskundige talent inschakelen om geheime codes van de communisten te ontcijferen. Lees hier waar je A Beautiful Mind kunt kijken.

Fighting With My Family (31 juli)

Videoland


WWE-worstelaar Paige (Florence Pugh) komt uit een hecht Brits gezin dat helemaal gek is op worstelen. Wanneer zij en haar broer Zak (Jack Lowden) de kans krijgen om auditie te doen voor WWE (World Wrestling Entertainment), grijpen ze deze unieke kans om hun stoutste dromen werkelijkheid te laten worden. Lees hier waar je Fighting With My Family kunt kijken.

Vis a Vis: El Oasis (31 juli)

Netflix


Het verhaal van deze spin-off (of, volgens de makers, gewoon het vijfde seizoen) volgt de verdere avonturen van Macarena (Maggie Civantos) en Zulema (Najwa Nimri), die nu ze allebei weer op vrije voeten zijn samen juweliers zijn gaan beroven. Bekijk hier waar je Vis a Vis kunt streamen.

The Umbrella Academy, S2 (31 juli)

Netflix


Zeventien jaar na hun adoptie door hun "vader" komt de groep weer bij elkaar, omdat hun "vader" is overleden. Van liefde voor hun vader is geen sprake meer, maar al snel blijkt dat er veel meer speelt... Bekijk hier waar je The Umbrella Academy kunt streamen.

Eerder in juli verschenen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV