Finale Dance Dance Dance seizoen 1 zaterdag weer te zien op SBS 6

Finale Dance Dance Dance seizoen 1 zaterdag weer te zien op SBS 6
Herhaling van kijkcijferkanon

Kijktip :

Het dansprogramma Dance Dance Dance, waarin bekende Nederlanders het in duo's (en soms in een trio) opnemen tegen elkaar, is al jaren een enorme kijkcijferhit op RTL 4 en SBS 6. Op zaterdag 27 juni herhaalt SBS de finale van het eerste seizoen op die zender, dat in 2019 te zien was.

Finalisten
In de finale van het eerste seizoen van Dance Dance Dance nemen OG3NE-zussen Lisa, Amy en Shelley het op tegen zanger Vinchenzo en online content creator Nochtli Peralta Alvarez. OG3NE was het eerste trio dat aan het programma meedeed. De winnaars krijgen een flinke smak prijzengeld, dat naar een door henzelf gekozen goed doel gaat.

Jury en presentatie
Op SBS 6 wordt Dance Dance Dance gepresenteerd door Jandino Asporaat en Wendy van Dijk. De jury, bestaande uit Igone de Jongh, Jan Kooijman en Timor Steffens, stuurde in de voorgaande afleveringen al een aantal duo's naar huis. Zo haalden Danny de Munk en zijn dochter Bo, zangeres Sharon Doorson en acteur Géza Weisz en actrice Susan Visser en acteur Thomas Cammaert de finale niet.

De finale van Dance Dance Dance is op zaterdag 27 juni om 20.00 uur weer te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Dance Dance Dance terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV