Nieuw op Netflix in augustus 2020

Nieuw op Netflix in augustus 2020
Met onder meer Lucifer seizoen 6

Nieuws :

De zomer is in volle gang. Omdat veel Nederlanders dit jaar niet in de verre landen op vakantie gaan en soms zelfs thuis blijven, zal Netflix populair blijven. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen in augustus 2020.

1. Bumblebee (1 augustus)


De gele publiekslieveling Bumblebee is in 1987 op de vlucht en vindt onderdak op een vuilnisbelt. Charlie (Hailee Steinfeld), die op het punt staat 18 jaar te worden en haar plek in de wereld zoekt, ontdekt een door strijd getekende en gebroken Bumblebee. Lees hier waar je Bumblebee kunt kijken.

2. Interstellar (1 augustus)


Wanneer een mysterieus wormgat in de ruimtetijd opengaat is het aan een groep overblijvende onderzoekers van NASA om op verkenning te gaan en de mensheid hoop te bieden. Lees hier waar je Interstellar kunt kijken.

3. Bulletproof (1 augustus)


Undercoveragent Rock Keats doet zich voor als een crimineel en beste vriend van drugsdealer en carjacker Archie Moses in een poging om de beruchte drugsbaron Frank Coltan op te pakken. Lees hier waar je Bulletproof kunt kijken.

4. Connected, S1 (2 augustus)


In deze zesdelige serie gaat wetenschapsjournalist Latif Nasser op zoek naar de talloze manieren waarop mensen interacteren met elkaar, met de aarde en met het universum. Lees hier waar je Connected kunt kijken.

5. Anelka: L'Incompris (5 augustus)


Onuitstaanbaar, onvergelijkbaar, of allebei? Deze niets ontziende documentaire onderzoekt de omstreden carrière van de beroemde Franse voetballer Nicolas Anelka. Lees hier waar je Anelka: L'Incompris kunt kijken.

6. Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs The Reverend (5 augustus)


De echte finale van Unbreakable Kimmy Schmidt in de vorm van een interactieve special. Daarin moet de kijker Kimmy (Ellie Kemper) op tijd naar haar huwelijk zien te krijgen, terwijl ze een duivels plan van eerwaarde Richard Wayne Gary Wayne (Jon Hamm) probeert te dwarsbomen. Bekijk hier waar je Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs The Reverend kunt kijken.

7. The Rain, S3 (6 augustus)


Zes jaar nadat een agressief virus bijna heel Scandinavië heeft uitgeroeid, zoeken een broer en zus samen met andere jonge overlevenden naar veiligheid en antwoorden. Bekijk hier waar je The Rain kunt streamen.

8. Alta mar, S3 (7 augustus)


Mysterieuze sterfgevallen op een luxe schip dat in de jaren 40 van Spanje naar Rio de Janeiro vaart, brengen geheimen aan het licht rond twee samen reizende zussen. Bekijk hier waar je Alta mar kunt streamen.

9. Selling Sunset (7 augustus)


Het draait om de high-end woningen in Los Angeles die op de markt worden gebracht door de makelaardij van de Oppenheim Group.. Bekijk hier waar je Selling Sunset kunt streamen.

10. Work It (7 augustus)


Quinn Ackerman (Sabrina Carpenter uit Tall Girl) hoopt toegelaten te worden op de universiteit van haar dromen. Dat hangt echter af van haar prestaties tijdens een danswedstrijd. Lees hier waar je Work It kunt kijken.

11. Greenleaf, S5 (12 augustus)


De familie Greenleaf bestaande uit bisschop James Greenleaf, zijn vrouw Mae en de zus van Mae, Mavis McCready, staat aan het hoofd van een megakerk, de Greenleaf World Ministries. Bekijk hier waar je Greenleaf kunt streamen.

12. Project Power (14 augustus)


De stad New Orleans is in de ban van een mysterieuze nieuwe pil die aan elke gebruiker ervan superkrachten verleent. Welke deze zijn wordt pas duidelijk na het innemen van de pil. Lees hier waar je Project Power kunt kijken.

13. Dirty John, S2 (14 augustus)


Debra Newell (Connie Britton), die via een datingsite in contact komt met de knappe anesthesist John Meehan (Eric Bana). Haar dochters vertrouwen de charmante praatjesmaker niet, en gaan op onderzoek uit. Al snel ontdekken ze dat de luchtkastelen van Meehan aan alle kanten rammelen. Bekijk hier waar je Dirty John kunt streamen.

14. Rita, S5 (15 augustus)


Rita is een lerares die haar werk doet in de klas, maar het lijkt erop dat ze zelf een leraar nodig heeft, als het komt op haar privéleven. Bij de kinderen in de klas is zij populair, maar dat is bij de volwassenen wel anders. Bekijk hier waar je Rita kunt streamen.

15. A Star is Born (20 augustus)


De in verval geraakte country-ster Jackson Maine ontdekt en wordt verliefd op, de onbekende, worstelende artiest Ally. Ze heeft haar droom om het te maken in de muziek business zo goed als opgegeven, tot Jack haar aanmoedigt haar plek in de spotlights op te eisen. Lees hier waar je A Star Is Born kunt kijken.

16. Lucifer, S5 (21 augustus)


Lucifer volgt de gevallen engel Lucifer Morningstar (Tom Ellis), die besluit om op aarde detective Chloe Decker (Lauren German) te helpen met het oplossen van misdaden. Dennis Haysbert (24) heeft in het vijfde seizoen een gastrol als God. Bekijk hier waar je Lucifer kunt streamen.

17. Cobra Kai, S1-2 (28 augustus)


Johnny Lawrence staat op het punt om zijn beruchte Cobra Kai karate dojo te heropenen. Dit zorgt er voor dat zijn oude rivaliteit met Daniel LaRusso weer opspeelt, die zijn leven probeert te leiden zonder zijn mentor Mr. Miyagi. Bekijk hier waar je Cobra Kai kunt streamen.

Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Videoland, Disney+ NPO Plus, Ziggo Movies & Series XL en in de bioscoop.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV