Op deze datum komt het Oscargenomineerde A Star is Born naar Netflix

Op deze datum komt het Oscargenomineerde A Star is Born naar Netflix
Met Bradley Cooper en Lady Gaga

Film :

Vanaf 20 augustus staat de blockbuster A Star is Born op Netflix. De champagne kan met knallende kurken geopend worden, want dit is topentertainment van hoge kwaliteit. We zijn Miss Barbara Streisand's versie uit 1976 echt niet vergeten, maar Bradley Cooper en Lady Gaga zorgen voor een ijzersterke film die de oude A Star is Born doet trillen op haar grondvesten.

Lees hier de filmrecensie van A Star is Born.

Jack en Ally
A Star is Born vertelt het aangrijpende verhaal van Jackson Maine (Bradley Cooper), een in verval geraakte country-ster. Hij ontdekt het onbekende talent Ally (Lady Gaga). De twee krijgen een liefdesverhouding en Jack probeert Ally in de schijnwerpers te krijgen. Wanneer dit lukt, krijgt Jack zelf moeite met het feit dat hij steeds meer in de schaduw komt te staan.

Bradley Cooper en Lady Gaga in de film 'A Star is Born'

La Vie en Rose
Dat Lady Gaga kan zingen, dat wisten we al. Met een ijzersterke stem blaast ze live bijna iedereen van het podium. Maar dat de zangeres ook kan acteren, is een verrassing. Al bij de eerste ontmoeting met Jack - als 'La Vie en Rose' wordt ingezet - ben je als kijker al snel verkocht. De intense chemie tussen Lady Gaga en Bradley Cooper was lange tijd voer voor een hele hoop speculatie. Er zou zelfs sprake zijn geweest van een romance tussen de twee.

Lees hier wat je nog meer kunt streamen op Netflix in augustus.

Topfilm van 2018
Deze film is een must-see voor muziekliefhebbers en voelt niet aan als een 'musicalfilm'. En is zeker één van de topfilms van 2018. Dus zet in je agenda: A Star is Born komt eraan met Lady Gaga en Bradley Cooper die het leven viert in muziek en liefde. Proost!

Cast
Naast Bradley Cooper (Avengers: Infinity War) en Lady Gaga (American Horror Story) zijn ook Dave Chappelle (Robin Hood: Men in Tights) en Sam Elliott (The Golden Compass) te zien in deze film. Regie is voor Bradley Cooper (American Hustle).

A Star is Born is vanaf 20 augustus 2020 te zien op Netflix. Genre: Drama, muziek, Romantiek. Tijdsduur: 136 minuten. IMDb-score 7,7.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV