Alle seizoenen Grey's Anatomy en nieuwe afleveringen Moordvrouw en The Blacklist op Videoland

Alle seizoenen Grey's Anatomy en nieuwe afleveringen Moordvrouw en The Blacklist op Videoland
Met deze series ga je het nieuwe jaar goed van start

Nieuws :

Het jaar 2018 start voor de fans van de Amerikaanse ziekenhuisserie Grey's Anatomy goed. Videoland biedt namelijk alle dertien seizoenen aan op het on demand-platform. Ook verschijnen in januari nieuwe seizoenen van de succesvolle series Moordvrouw, The Blacklist en Peaky Blinders op Videoland.

In de januari-promo van Videoland is ook te zien dat de films Rokjesdag (4 januari), Brasserie Valentijn (10 januari), Pijnstillers (13 januari) en Bella Donna's (16 januari) binnenkort te zien zijn. Vanaf 6 januari kun je ook Michiel de Ruyter op Videoland bekijken.

Vanaf 1 januari zijn de eerste dertien seizoenen van Grey's Anatomy te zien op Videoland. Het veertiende seizoen wordt vanaf februari uitgezonden op Net5. Fans van de misdaadserie The Blacklist kunnen vanaf 3 januari iedere week een nieuwe aflevering van het vijfde seizoen zien. Op Videoland zijn ze een week voor de uitzending op RTL 5 te zien.

:[article:img](src:"moordvrouw.jpg" title:"Moordvrouw")

De Nederlandse serie Moordvrouw krijgt vanaf 21 januari een nieuw seizoen. De zevende reeks is vanaf 21 januari te zien op RTL 4 en Videoland.

Verder zijn in de promo aankondigingen van Temptation Island seizoen 3 (25 januari), Black Sails seizoen 4 (15 januari) en Peaky Blinders seizoen 4 (26 januari) te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV