Nightcrawler

Nightcrawler (2014)

The city shines brightest at night

[7.8 / 10]

Nightcrawler (2014)

Recensies van Nightcrawler

7.8 544.341 stemmen

Nightcrawler kijken

Streamen € 9,99 per maand
SD Kopen € 9.99
HD Kopen € 11.99
SD Huren € 3.99
HD Huren € 3.99
SD Kopen € 8.99
HD Kopen € 9.99
HD Huren € 3.99
SD Kopen € 9.99
HD Kopen € 11.99
SD Huren € 3.99
HD Huren € 3.99

Nightcrawler NIEUWS

Nightcrawler TRAILER

Bekijk hier de trailer van Nightcrawler

Nightcrawler SYNOPSIS

Nightcrawler is een Amerikaanse misdaadthriller uit het jaar 2014. De film werd geregisseerd door Dan Gilroy. De hoofdrollen worden vertolkt door Jake Gyllenhaal, Riz Ahmed en Rene Russo.

De ambitieuze Lou Bloom kan door de economische crisis moeilijk aan nieuwe werk komen. Tijdens zijn zoektocht ontdekt hij de onderwereld van de misdaadverslaggeving in Los Angeles. Wanneer hij 's nachts verloren door de stad loopt, stuit hij bij toeval op een paar diehard freelancejournalisten in actie. In de hoop om snel geld te verdienen, schaft Lou ook een goedkope videocamera en een politieradioscanner aan om verkeersongevallen, slachtoffers van overvallen en huisinbraken op beeld vast te leggen. De televisieproducente Nina is onder de indruk van zijn opnames en geeft Lou de kans om een echte misdaadjournalist te worden. Hij heeft alleen geduchte concurrentie: Joe Loder is een doorgewinterde professional die contacten bij de politie heeft. Lou zoekt de grenzen van zijn werk op en gaat daar al snel overheen.

In de film vertolkt acteur Jake Gyllenhaal de gelijknamige hoofdrol. De naam Nightcrawler staat voor een persoon die continu politieauto's in de gaten houdt voor nieuws. Dan Gilroy maakte met deze film zijn regiedebuut.