The Man Who Sold His Skin (2020)

A Film By Kaouther Ben Hania

[6.9 / 10]

The Man Who Sold His Skin (2020)

Recensies van The Man Who Sold His Skin

6.9 5.797 stemmen

The Man Who Sold His Skin kijken

SD Kopen € 5.99
HD Kopen € 5.99
SD Huren € 2.99
HD Huren € 3.99
SD Kopen € 3.99
SD Huren € 2.99
SD Kopen € 8.99
HD Kopen € 10.99
SD Huren € 3.99
HD Huren € 4.99

The Man Who Sold His Skin NIEUWS

The Man Who Sold His Skin TRAILER

The Man Who Sold His Skin SYNOPSIS

Het verhaal gaat over Sam Ali. Hij wordt van zijn grote liefde gescheiden en ontvlucht Syrië. Hij ontmoet de beroemde en provocerende kunstenaar Jeffrey Godefroi, die van ongebruikelijke objecten waardevolle kunst maakt. Hij biedt Sam de mogelijkheid naar Europa te kunnen reizen door zijn rug beschikbaar te stellen. Sam groeit uit tot een levend kunstwerk dat miljoenen waard is op de kunstmarkt. De vrijheid die hij dacht te vinden, blijkt schijn. Kan hij aan zijn eigen lichaam ontsnappen?

The Man Who Sold His Skin is een Tunesische, Franse, Belgische, Zweedse en Duitse dramafilm uit het jaar 2020. Deze productie is geregisseerd door Kaouther Ben Hania ('Beauty and The Dogs'). Met Dea Liane, Koen De Bouw en Yahya Mahayni in de hoofdrol.

Deze film werd genomineerd voor Beste Buitenlandse Film bij de Oscars en was de openingsfilm van het Movies that Matter Festival. Mahayni won op het filmfestival van Venetië de award voor Beste Acteur in het Orizzonti programma. Het verhaal is los geïnspireerd op een origineel kunstwerk van Wim Delvoye.

ACTEURS IN The Man Who Sold His Skin