Het echte leven van de Britse adel gemist? | Gids.tv

Het echte leven van de Britse adel gemist?
Informatief, Documentaire, Human interest

NPO 1
2022-08-20 10:16:00

Uitzending van Het echte leven van de Britse adel gemist?

Het echte leven van de Britse adel Seizoen 1 - Aflevering 2 van 3 - Een rondleiding van Prinses Romanoff - MAX Prinses Olga Romanoff geeft rondleidingen door haar statige woning en hoopt zo genoeg geld te verdienen om de hoge onderhoudskosten te kunnen betalen. Om bij te komen van de werkzaamheden, reist ze naar de Isle of Wight om een herdenking van haar oudoom, de laatste tsaar van Rusland, bij te wonen. Lord Ivar Mountbatten en zijn man nemen deel aan de Cowes Week-regatta. Ondertussen ziet het ouderlijk huis van Alexandra Sitwell eruit als een rampgebied en organiseert Lord Gerald Fitzalan-Howard een groots verrassingsfeest voor de zestigste verjaardag van zijn vrouw Emma.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Uitzending van Het echte leven van de Britse adel gemist? Seizoen 1 - Aflevering 2 van 3 - Een rondleiding van Prinses Romanoff - MAX

Prinses Olga Romanoff geeft rondleidingen door haar statige woning en hoopt zo genoeg geld te verdienen om de hoge onderhoudskosten te kunnen betalen. Om bij te komen van de werkzaamheden, reist ze naar de Isle of Wight om een herdenking van haar oudoom, de laatste tsaar van Rusland, bij te wonen. Lord Ivar Mountbatten en zijn man nemen deel aan de Cowes Week-regatta. Ondertussen ziet het ouderlijk huis van Alexandra Sitwell eruit als een rampgebied en organiseert Lord Gerald Fitzalan-Howard een groots verrassingsfeest voor de zestigste verjaardag van zijn vrouw Emma. Bekijk deze aflevering van Het echte leven van de Britse adel hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het echte leven van de Britse adel

Het echte leven van de Britse adel TV-Nieuws