Het echte leven van de Britse adel gemist? | Gids.tv

Het echte leven van de Britse adel gemist?
Informatief, Documentaire, Human interest

NPO 1
2022-08-23 20:34:00

Uitzending van Het echte leven van de Britse adel gemist?

Het echte leven van de Britse adel Seizoen 1 - Aflevering 3 van 3 - Het einde van de verbouwing - MAX Lord en Lady Fitzalan-Howard krijgen de verrassing van hun leven wanneer ze prins Charles tegen het lijf lopen tijdens de Great Yorkshire Show. Even verbijsterd is James wanneer echtgenoot Lord Ivar Mountbatten zijn verjaardagscadeau onthult: een paramotorvlucht boven hun landgoed. Prinses Olga Romanoff viert haar zeventigste verjaardag en Alexandra Sitwell en echtgenoot Rick proosten op het einde van de bouwwerkzaamheden. Ze hebben een partyplanner ingehuurd om het perfecte feest samen te stellen. Alle aristocraten uit de serie zijn ook uitgenodigd.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Uitzending van Het echte leven van de Britse adel gemist? Seizoen 1 - Aflevering 3 van 3 - Het einde van de verbouwing - MAX

Lord en Lady Fitzalan-Howard krijgen de verrassing van hun leven wanneer ze prins Charles tegen het lijf lopen tijdens de Great Yorkshire Show. Even verbijsterd is James wanneer echtgenoot Lord Ivar Mountbatten zijn verjaardagscadeau onthult: een paramotorvlucht boven hun landgoed. Prinses Olga Romanoff viert haar zeventigste verjaardag en Alexandra Sitwell en echtgenoot Rick proosten op het einde van de bouwwerkzaamheden. Ze hebben een partyplanner ingehuurd om het perfecte feest samen te stellen. Alle aristocraten uit de serie zijn ook uitgenodigd. Bekijk deze aflevering van Het echte leven van de Britse adel hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het echte leven van de Britse adel

Het echte leven van de Britse adel TV-Nieuws