Jinek: Monica Geuze over keuze stoppen met vloggen gemist? | Gids.tv

Jinek: Monica Geuze over keuze stoppen met vloggen gemist?
Nieuws/actualiteiten

RTL 4
2023-01-10 22:05:00
Actueel

Uitzending van Jinek gemist?

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van dinsdag 10 januari.

  • Het is misschien wel het best bewaarde geheim van het dierenrijk: hoe praten dieren met elkaar? Wetenschappers tasten na jarenlang onderzoek nog altijd in het duister. Bioloog Mátyás Bittenbinder neemt ons mee langs de meest bijzondere manieren van communicatie bij dieren.

  • Het moeizaam tot stand gekomen vierde kabinet Rutte is precies één jaar onderweg. Een jaar waarin boeren protesteerden, de woningmarkt vastliep, de asielopvang stokte en Europa compleet overrompeld werd door de oorlog in Oekraïne. Hoe deed het kabinet het? Opiniepeiler Gijs Rademaker van RTL Nieuws heeft de antwoorden.

  • Het was hét medianieuws van vorige week, met zelfs een aankondiging van Rob Trip in het achtuurjournaal: YouTube-koningin Monica Geuze stopt ermee. Na acht jaar heeft ze genoeg van het wekelijks vloggen. Vanavond doet ze voor het eerst haar verhaal bij Eva aan tafel.

  • In Antwerpen is maandagavond een elfjarig meisje om het leven gekomen toen een woning werd beschoten. In de Antwerpse haven is een recordhoeveelheid drugs onderschept. We bespreken het laatste nieuws met misdaadjournalist van VTM Faroek Özgünes.

  • Je neef is woke, je tante een klimaatdrammer en je oom is een anti-vaxxer. Om iets aan de groeiende polarisatie te doen, komt SIRE vandaag met een speciale campagne. We bespreken de campagne met wetenschapsjournalist Diederik Jekel.

Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's

Jinek TV-Nieuws