Jinek: 6% Nederlanders geboren na 1980 denkt dat Holocaust mythe is gemist? | Gids.tv

Jinek: 6% Nederlanders geboren na 1980 denkt dat Holocaust mythe is gemist?
Nieuws/actualiteiten

RTL 4
2023-01-25 22:06:00

Uitzending van Jinek gemist?

Jinek: 6% Nederlanders geboren na 1980 denkt dat Holocaust mythe is Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van woensdag 25 januari. Zo'n vijf jaar geleden zette Naaz haar eerste stappen in de muziekwereld. Ze kwam binnen als een raket: twee Edisons, meer dan zestig miljoen streams, een Europese tour, optreden op Lowlands en een speciale shout-out van Elton John op zijn radiostation. Maar na al haar succes, stopte Naaz plots. Nu is ze terug met nieuwe muziek: haar debuutalbum Never Have I Ever. Vanavond schuift ze aan en treedt ze op! Het was direct een schot in de roos: de serie 'Het Verhaal van Nederland', waarin Daan Schuurmans ons meeneemt door de geschiedenis van ons land. Bij onze Zuiderburen is de Belgische tegenhanger met presentator Tom Waes gestart. Vanavond vertelt hij er alles over! Nagenoeg zelfvoorzienend wonen, ver van de bewoonde wereld op een idyllische plek middenin de Italiaanse Alpen. Wat een jaar geleden begon met een paar kijkers op het YouTube-kanaal van de Nederlander Martijn Doolaard, is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde hit met miljoenen kijkers. Wat spreekt zoveel mensen aan in zijn films? Opmerkelijk nieuws vandaag: uit onderzoekt blijkt dat onder Nederlanders die na 1980 geboren zijn, 6% denkt dat de Holocaust ‘een mythe’ is. We praten erover met Gerdi Verbeet, Tweede Kamerlid Alexander Hammelburg en geschiedenisdocent Marike Barendse.
Uitzending :
Jinek: 6% Nederlanders geboren na 1980 denkt dat Holocaust mythe is
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Jinek gemist?

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van woensdag 25 januari.

  • Zo'n vijf jaar geleden zette Naaz haar eerste stappen in de muziekwereld. Ze kwam binnen als een raket: twee Edisons, meer dan zestig miljoen streams, een Europese tour, optreden op Lowlands en een speciale shout-out van Elton John op zijn radiostation. Maar na al haar succes, stopte Naaz plots. Nu is ze terug met nieuwe muziek: haar debuutalbum Never Have I Ever. Vanavond schuift ze aan en treedt ze op!

  • Het was direct een schot in de roos: de serie 'Het Verhaal van Nederland', waarin Daan Schuurmans ons meeneemt door de geschiedenis van ons land. Bij onze Zuiderburen is de Belgische tegenhanger met presentator Tom Waes gestart. Vanavond vertelt hij er alles over!

  • Nagenoeg zelfvoorzienend wonen, ver van de bewoonde wereld op een idyllische plek middenin de Italiaanse Alpen. Wat een jaar geleden begon met een paar kijkers op het YouTube-kanaal van de Nederlander Martijn Doolaard, is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde hit met miljoenen kijkers. Wat spreekt zoveel mensen aan in zijn films?

  • Opmerkelijk nieuws vandaag: uit onderzoekt blijkt dat onder Nederlanders die na 1980 geboren zijn, 6% denkt dat de Holocaust ‘een mythe’ is. We praten erover met Gerdi Verbeet, Tweede Kamerlid Alexander Hammelburg en geschiedenisdocent Marike Barendse.

Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's

Jinek TV-Nieuws