Jinek: Kees van der Spek over klopjacht schietpartij Zwijndrecht gemist? | Gids.tv

Jinek: Kees van der Spek over klopjacht schietpartij Zwijndrecht gemist?
Nieuws/actualiteiten

RTL 4
2023-01-27 21:42:00

Uitzending van Jinek gemist?

Jinek: Kees van der Spek over klopjacht schietpartij Zwijndrecht De gasten van Jinek op vrijdag 27 januari Bijna een week na de schietpartij in Zwijndrecht is de verdachte nog altijd op de vlucht.Kees van der Spek praat je bij. Hoe moet het nu verder met Ajax? Welke kapitein kruipt er achter het roer van dit stuurloze schip? Milan van Dongen en Leonne Stentler zijn te gast. Metejoor en Hannah Mae kenden elkaar niet, maar door een speling van het lot kwamen ze met elkaar in contact. Wat ontstond was een hit: ‘Wat Wil Je Van Mij’ was al een hit in België en nu willen ze Nederland veroveren. Ze schuiven aan en zingen live hun single. Het kroket-vonnis in de zaak Coldeweijer/Hazes, ophef bij tijdschrift Quest en Justin Bieber die zijn muziekrechten voor 200 miljoen dollar verkoopt. Eva Jinek bespreekt de opvallendste mediamomenten van de week met Teun van de Keuken, Brainpower en Saskia Belleman.
Uitzending :
Jinek: Kees van der Spek over klopjacht schietpartij Zwijndrecht
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Jinek gemist?

De gasten van Jinek op vrijdag 27 januari

  • Bijna een week na de schietpartij in Zwijndrecht is de verdachte nog altijd op de vlucht.Kees van der Spek praat je bij.
  • Hoe moet het nu verder met Ajax? Welke kapitein kruipt er achter het roer van dit stuurloze schip? Milan van Dongen en Leonne Stentler zijn te gast.
  • Metejoor en Hannah Mae kenden elkaar niet, maar door een speling van het lot kwamen ze met elkaar in contact. Wat ontstond was een hit: ‘Wat Wil Je Van Mij’ was al een hit in België en nu willen ze Nederland veroveren. Ze schuiven aan en zingen live hun single.
  • Het kroket-vonnis in de zaak Coldeweijer/Hazes, ophef bij tijdschrift Quest en Justin Bieber die zijn muziekrechten voor 200 miljoen dollar verkoopt. Eva Jinek bespreekt de opvallendste mediamomenten van de week met Teun van de Keuken, Brainpower en Saskia Belleman.
Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's

Jinek TV-Nieuws