Klem: Sophie is ontvoerd gemist? | Gids.tv

Klem: Sophie is ontvoerd gemist?
Serie

BVN
2024-01-27 10:10:00
Herhaling

Uitzending van Klem gemist? Vrijdagavond kun je kijken naar de derde en laatste aflevering van dit seizoen van Klem. Voor deze reeks is de bioscoopfilm van vorig jaar omgedoopt tot miniserie.

Uitgebreide film
De film speelt zich af na de gelijknamige tv-serie, waarvan eerder al drie seizoenen werden uitgezonden. Deze miniserie duurt iets langer van de originele bioscoopfilm, aangezien nu de uitgebreidere versie wordt uitgezonden. In dit vervolg wonen Marius (Jacob Derwig) en Kitty (Georgina Verbaan) samen met hun dochter Chrissie (Zoƫ Cusell) in Italiƫ, waar Marius en Kitty in Toscane een wijngaard bezitten.

Is Sophie al geliquideerd?
Hugo is ten einde raad nu Sophie ontvoerd blijkt te zijn, zo is te zien in deze laatste aflevering. Wie daarachter zit, Isabella of de maffia, weten ze niet. Er zit er niets anders op: de Milners zullen de wijngaard toch terug moeten verkopen. Met grote moeite proberen ze een overeenkomst te sluiten met de ontvoerders, maar Hugo is bang dat Sophie al geliquideerd is. Bekijk deze aflevering van Klem hier terug.