Woensdag in <em>Op1</em>: wordt het deze zomer beter op de luchthaven? gemist? | Gids.tv

Woensdag in Op1: wordt het deze zomer beter op de luchthaven? gemist?
Amusement

NPO 1
2023-01-19 15:58:00
Herhaling

Uitzending van Op1 gemist? Woensdagavond presenteren Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op woensdag 18 januari.

Onderwerpen Op1 van woensdag 18 januari

  • Ellenlange rijen, geannuleerde vluchten en bergen achtergelaten bagage; de problemen op Schiphol stapelden zich afgelopen zomer op. Wordt het dit jaar beter? De luchthaven maakte vandaag bekend dat er deze zomer geen beperking meer zal gelden voor het aantal reizigers.Yteke de Jong, luchtvaartjournalist Telegraaf, vertelt vanavond bij Op1 wat we komend jaar kunnen verwachten.

  • In al het politieke geweld verdwijnt de nuance, merkt CDA-Kamerlid Derk Boswijk. In zijn essay ‘Honger en Oorlog’ fileert Boswijk de vooroordelen van links en rechts over de stikstofcrisis. Vanavond in Op1 vertelt hij erover en blikt hij vooruit op het nieuwe politieke jaar, waarin hij hoopt op minder dreigementen.

  • Freddy Tratlehner, bij het grote publiek bekend als Vjèze Fur uit De Jeugd Van Tegenwoordig, gaat op culinaire reis door Italië. Namens het programma 3 op Reis trekt de kookgekke artiest langs plaatsen als Napels, Calabrië en de Italiaanse Eolische Eilanden op zoek naar de beste gerechten en mooiste culinaire tradities. Vanavond vertelt hij bij Op1 wat hij allemaal is tegengekomen.

  • Tijdens zijn bezoek aan Joe Biden sprak Mark Rutte over de ‘intentie’ om Patriot-luchtverdedigingsraketten te leveren aan Oekraïne. Volgens hoogleraar internationale betrekkingen Rob de Wijk kunnen we de Patriots beter in Rotterdam of Vlissingen neerzetten. Vanavond in Op1 legt hij uit waarom.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws