Beau gemist? | Gids.tv

Beau gemist?
Informatief

RTL 4
2024-04-24 23:42:00
Actueel

Uitzending van Beau gemist? Seizoen 11 - Aflevering 23

Met in deze uitzending:

  • Knopen zijn nog altijd niet doorgehakt in de formatie, maar de plannen worden wel financieel doorgerekend. Gaan NSC, VVD, BBB en PVV de deadline van 15 mei halen? Of struikelen ze alsnog over het migratiedossier? Politiek journalist Marieke Smits schuift aan.

  • De nieuwe hitserie 'Baby Reindeer' vertelt een waargebeurd verhaal over stalken. Misdaadjournalist Thijs Zeeman en Kirsten Busman, die zelf ook jarenlang gestalkt werd, vertellen vanavond waarom deze serie zo goed én belangrijk is.

  • De allergrootste zoetwaterroofvis van Europa zwemt misschien wel dichterbij dan dat wij denken. Floris Göbel is samen met Beau op zoek gegaan naar deze gigantische vis die wel 3 meter lang, 100 kilo en 80 jaar kan worden. Hebben ze de vis gevonden?

  • Aankomende zaterdag is het Koningsdag en uiteraard geeft 538 weer het grootste feestje van Nederland. We komen alvast in de Oranje-stemming met dj Frank Dane. Ook Marco Schuitmaker en Floris van Oranje schuiven aan, zij staan allebei op het podium in Breda.

Bekijk deze aflevering van Beau hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beau

Beau video's

Beau TV-Nieuws