Woensdag in <em>Op1</em>: <em>Goedele Liekens</em> over de stop van <em>Dr. Phil</em> gemist? | Gids.tv

Woensdag in Op1: Goedele Liekens over de stop van Dr. Phil gemist?
Amusement

NPO 1
2023-02-01 22:45:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Woensdagavond presenteren Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op woensdag 1 februari.

Onderwerpen Op1 van woensdag 1 februari

  • Na meer dan 20 jaar en maar liefst 21 seizoenen komt er een eind aan Dr. Phil. De wereldberoemde psycholoog, die in zijn talkshow advies geeft over relaties, opvoeding en verslavingen, vindt het tijd voor iets anders. Fan Goedele Liekens vindt het jammer, maar psycholoog Steven Pont zal hem niet missen.

  • De inflatie neemt af, maar daar is vooral in de supermarkten nog niks van te merken. Wat zijn de gevolgen van de hoge prijzen en hoe lang blijft het boodschappen doen een financiële uitdaging? We bespreken het in Op1 met hoofdeconoom van CBS Peter Hein van Mulligen.

  • Ze werd de ‘Waddenkoningin’ genoemd, maar vanaf vandaag gaat ze officieel met pensioen. Directeur van de Waddenvereniging en oud-PvdA Kamerlid Lutz Jacobi neemt met pijn in het hart afscheid, maar de liefde voor het Wad zal altijd blijven. In Op1 vertelt ze over haar nalatenschap en over wat er met de Wadden moet gebeuren.

  • Zeventig jaar na de Watersnoodramp is strijd tegen het water nog steeds van levensbelang. Daar stond minister Mark Harbers vandaag bij stil, tijdens de nationale herdenking. Hij schuift aan bij Op1 met nabestaande Johan Kloet, die op 6-jarige leeftijd besloot zijn leven te wijden aan de strijd tegen het water.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws