Science fictionfilm Dawn of the Planet of the Apes vrijdag op SBS 9 (trailer)

Science fictionfilm Dawn of the Planet of the Apes vrijdag op SBS 9 (trailer)

De bijzondere film Rise of the Planet of the Apes was (ook als reboot) een gigantisch succes. Een vervolg kon dus niet uitblijven. Dat vervolg, Dawn of the Planet of the Apes, is vrijdag om 22.15 uur te zien op SBS 9. Ook is de film te streamen via onder meer Pathé Thuis

Science fictionfilm <em>Dawn of the Planet of the Apes</em> vrijdag op SBS 9 (<em>trailer</em>) De bijzondere film Rise of the Planet of the Apes was (ook als reboot) een gigantisch succes. Een vervolg kon dus niet uitblijven. Dat vervolg, Dawn of the Planet of the Apes, is vrijdag om 22.15 uur te zien op SBS 9. Ook is de film te streamen via onder meer Pathé Thuis VerhaalEen kleine groep mensen probeert nu met beperkte middelen te overleven. Tijdens een expeditie stuit een aantal van hen op een groep genetisch geëvolueerde mensapen, aangevoerd door de intelligente chimpansee Caesar. Bekijk de trailer van Dawn of the Planet of the Apes hierboven. De film Dawn of the Planet of the Apes (2014) wordt beoordeeld met een 7,6 op IMDb en is op vrijdag 24 juli om 22.15 uur te zien op SBS 9. Daarnaast is de film te streamen via Pathé Thuis.
Film :
Science fictionfilm Dawn of the Planet of the Apes vrijdag op SBS 9 (trailer)

Verhaal
Een kleine groep mensen probeert nu met beperkte middelen te overleven. Tijdens een expeditie stuit een aantal van hen op een groep genetisch geëvolueerde mensapen, aangevoerd door de intelligente chimpansee Caesar.

Bekijk de trailer van Dawn of the Planet of the Apes hierboven.

De film Dawn of the Planet of the Apes (2014) wordt beoordeeld met een 7,6 op IMDb en is op vrijdag 24 juli om 22.15 uur te zien op SBS 9. Daarnaast is de film te streamen via Pathé Thuis.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV