Bizarre horrorfilm A Quiet Place zie je dinsdag op Spike

Bizarre horrorfilm A Quiet Place zie je dinsdag op Spike

De bijzonder originele en fantastische horrorsensatie A Quiet Place is dinsdag te zien op Spike. Je kunt A Quiet Place ook streamen via onder meer Netflix.

Bizarre horrorfilm <em>A Quiet Place</em> zie je dinsdag op Spike De bijzonder originele en fantastische horrorsensatie A Quiet Place is dinsdag te zien op Spike. Je kunt A Quiet Place ook streamen via onder meer Netflix. Het verhaalDe familie Abbott (vader, zwangere moeder, dove dochter en twee zoons) leven een vredig bestaan op een boerderij. Hun comfortabele leventje wordt wreed verstoord wanneer ze plotseling geterroriseerd worden door een ogenschijnlijk buitenaardse kracht. De afschuwelijke monsters zijn weliswaar blind, maar ze hebben een uitstekend gehoor - en ze doden alles wat ook maar het geringste geluid maakt. De Abbotts proberen zo stil mogelijk te overleven, maar dit blijkt niet zo eenvoudig te zijn. Bekijk de trailer hierboven. A Quiet Place (2018) wordt beoordeeld met een 7,5 op IMDb en is op dinsdag 8 september om 22.30 uur te zien op Spike. Lees hier waar je Spike kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.
Film :
Bizarre horrorfilm A Quiet Place zie je dinsdag op Spike

Het verhaal
De familie Abbott (vader, zwangere moeder, dove dochter en twee zoons) leven een vredig bestaan op een boerderij. Hun comfortabele leventje wordt wreed verstoord wanneer ze plotseling geterroriseerd worden door een ogenschijnlijk buitenaardse kracht. De afschuwelijke monsters zijn weliswaar blind, maar ze hebben een uitstekend gehoor - en ze doden alles wat ook maar het geringste geluid maakt. De Abbotts proberen zo stil mogelijk te overleven, maar dit blijkt niet zo eenvoudig te zijn.

Bekijk de trailer hierboven. A Quiet Place (2018) wordt beoordeeld met een 7,5 op IMDb en is op dinsdag 8 september om 22.30 uur te zien op Spike. Lees hier waar je Spike kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV