Bekijk trailer Oscarkandidaat Mank van David Fincher (4 december op Netflix)

Bekijk trailer Oscarkandidaat Mank van David Fincher (4 december op Netflix)

Regisseur David Fincher is terug! Na een afwezigheid van zes jaar heeft de Amerikaanse filmmaker zijn eerste productie sinds Gone Girl gemaakt. Mank wordt beschouwd als een grote kanshebber bij de komende Oscaruitreiking en de eerste teaser is verschenen.

Bekijk trailer Oscarkandidaat <em>Mank</em> van David Fincher (4 december op Netflix) Regisseur David Fincher is terug! Na een afwezigheid van zes jaar heeft de Amerikaanse filmmaker zijn eerste productie sinds Gone Girl gemaakt. Mank wordt beschouwd als een grote kanshebber bij de komende Oscaruitreiking en de eerste teaser is verschenen. Citizen KaneHollywood in de jaren dertig van de vorige eeuw, gezien door de ogen van de vlijmscherpe sociaal criticus en alcoholische scriptschrijver Herman J. Mankiewicz (gespeeld door Gary Oldman), terwijl hij zich haast om het script van Citizen Kane voor Orson Welles (Tom Burke) af te maken. Bekijk de eerste trailer van Mank hierboven. Mank is vanaf 4 december te zien op Netflix. Bekijk ook Trailer Citizen Kane Bekijk deze trailer » Trailer Gone Girl Bekijk deze trailer »
Film :
Bekijk trailer Oscarkandidaat Mank van David Fincher (4 december op Netflix)

Citizen Kane
Hollywood in de jaren dertig van de vorige eeuw, gezien door de ogen van de vlijmscherpe sociaal criticus en alcoholische scriptschrijver Herman J. Mankiewicz (gespeeld door Gary Oldman), terwijl hij zich haast om het script van Citizen Kane voor Orson Welles (Tom Burke) af te maken.

Bekijk de eerste trailer van Mank hierboven. Mank is vanaf 4 december te zien op Netflix.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV