Trailer Zwaar Verliefd 2 vanaf 1 november te zien: bekijk hier de première

Trailer Zwaar Verliefd 2 vanaf 1 november te zien: bekijk hier de première

Trailer <em>Zwaar Verliefd 2</em> vanaf 1 november te zien: bekijk hier de première Bekijk in de video hierboven de trailer van Zwaar Verliefd 2, deze gaat zondag 1 november om 19.30 uur in première. Nog even geduld, en dan kun je eindelijk voor het eerst de officiële trailer van de gloednieuwe film Zwaar Verliefd 2 bekijken. Het tweede deel van deze feelgood-film is vanaf 17 december te zien in de bioscoop. Ruben en Isa gaan samenwonen in Zwaar Verliefd 2Ook in het tweede deel van Zwaar Verliefd zijn Barbara Sloesen en Jim Bakkum te zien als Isa en Ruben. Ze gaan samenwonen, wat zorgt voor dagelijkse sleur en realiteit. Isa en Ruben zijn nog steeds dolverliefd, maar ze verschillen nogal en daardoor wordt hun liefde flink op de proef gesteld. Ook zorgt ‘perfecte man’ dierenarts Hugo (Frederik Brom), voor de nodige uitdagingen. Zwaar Verliefd 2 is vanaf 17 december te zien in de Nederlandse bioscopen. De trailer, die 1 november om 19.30 uur in première gaat, kun je hierboven bekijken. Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn: Barbara Sloesen bespreekt heftige bevallingsscène Bekijk deze video » Jim Bakkum: "Yolanthe zoent beter dan Barbara Sloesen" (video) Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer Zwaar Verliefd 2 vanaf 1 november te zien: bekijk hier de première

Bekijk in de video hierboven de trailer van Zwaar Verliefd 2, deze gaat zondag 1 november om 19.30 uur in première.

Nog even geduld, en dan kun je eindelijk voor het eerst de officiële trailer van de gloednieuwe film Zwaar Verliefd 2 bekijken. Het tweede deel van deze feelgood-film is vanaf 17 december te zien in de bioscoop.

Ruben en Isa gaan samenwonen in Zwaar Verliefd 2
Ook in het tweede deel van Zwaar Verliefd zijn Barbara Sloesen en Jim Bakkum te zien als Isa en Ruben. Ze gaan samenwonen, wat zorgt voor dagelijkse sleur en realiteit. Isa en Ruben zijn nog steeds dolverliefd, maar ze verschillen nogal en daardoor wordt hun liefde flink op de proef gesteld. Ook zorgt ‘perfecte man’ dierenarts Hugo (Frederik Brom), voor de nodige uitdagingen.

Zwaar Verliefd 2 is vanaf 17 december te zien in de Nederlandse bioscopen. De trailer, die 1 november om 19.30 uur in première gaat, kun je hierboven bekijken.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV