Actiefilm Edge Of Tomorrow zaterdag te zien bij Veronica: bekijk de trailer

Actiefilm Edge Of Tomorrow zaterdag te zien bij Veronica: bekijk de trailer

Heb je dit weekend zin in een goede actiefilm, maar zit je met de handen in het haar omdat de bioscopen dicht zijn? Dan kun je vanavond gewoon lekker thuisblijven, want bij Veronica wordt de sciencefictionfilm Edge Of Tomorrow uitgezonden. Het verhaal speelt zich af in de nabije toekomst, als de aarde wordt aangevallen door buitenaardse wezens. Majoor William Cage (een rol van Tom Cruise) sneuvelt al binnen enkele minuten. Maar op mysterieuze komt hij terecht in een soort loop, waardoor hij telkens terugkeert naar hetzelfde moment.

De film Edge Of Tomorrow is zaterdag 7 november om 20.00 uur te zien op Veronica. In de video hieronder kun je de trailer van Edge Of Tomorrow bekijken.

Actiefilm <em>Edge Of Tomorrow</em> zaterdag te zien bij Veronica: bekijk de trailer Heb je dit weekend zin in een goede actiefilm, maar zit je met de handen in het haar omdat de bioscopen dicht zijn? Dan kun je vanavond gewoon lekker thuisblijven, want bij Veronica wordt de sciencefictionfilm Edge Of Tomorrow uitgezonden. Het verhaal speelt zich af in de nabije toekomst, als de aarde wordt aangevallen door buitenaardse wezens. Majoor William Cage (een rol van Tom Cruise) sneuvelt al binnen enkele minuten. Maar op mysterieuze komt hij terecht in een soort loop, waardoor hij telkens terugkeert naar hetzelfde moment. De film Edge Of Tomorrow is zaterdag 7 november om 20.00 uur te zien op Veronica. In de video hieronder kun je de trailer van Edge Of Tomorrow bekijken. Gangsterklassieker Goodfellas terug in de bioscopen: bekijk de trailer Bekijk deze video » Bekijk eerste beelden Netflix-serie Bridgerton (vanaf 25 december te zien) Bekijk deze video »
Trailer :
Actiefilm Edge Of Tomorrow zaterdag te zien bij Veronica: bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV