The A-Team dinsdag te zien bij Veronica (trailer)

The A-Team dinsdag te zien bij Veronica (trailer)

<em>The A-Team</em> dinsdag te zien bij <em>Veronica</em> (trailer) The A-Team is in 2010 teruggekomen met de film The A-Team. De opgefriste cast, met namen als Liam Neeson en Bradley Cooper, geeft de populaire jaren 80-serie een eigentijds filmjasje. De film is vanavond te zien bij Veronica. Hardcorefans"We hebben iets gemaakt dat zowel de hardcorefans als mensen die de serie nooit hebben gezien, moet kunnen bekoren. Je moet in deze tijd geen logisch vervolg maken op iets dat een hit was in de jaren 80", vertelt Carnahan. De film The A-Team is vanavond, dinsdag 22 december, om 20:30 uur bij Veronica. Je kunt de film ook streamen via o.a. Netflix. Bekijk de trailer hierboven. Bekijk ook Zien: Virtueel event van Netflix-film The Prom met o.a. Nicole Kidman en Meryl Streep Bekijk deze video » Comedy Death To 2020 vanaf 27 december bij Netflix: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Film :
The A-Team dinsdag te zien bij Veronica (trailer)

The A-Team is in 2010 teruggekomen met de film The A-Team. De opgefriste cast, met namen als Liam Neeson en Bradley Cooper, geeft de populaire jaren 80-serie een eigentijds filmjasje. De film is vanavond te zien bij Veronica.

Hardcorefans
"We hebben iets gemaakt dat zowel de hardcorefans als mensen die de serie nooit hebben gezien, moet kunnen bekoren. Je moet in deze tijd geen logisch vervolg maken op iets dat een hit was in de jaren 80", vertelt Carnahan.

De film The A-Team is vanavond, dinsdag 22 december, om 20:30 uur bij Veronica. Je kunt de film ook streamen via o.a. Netflix. Bekijk de trailer hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV