Trailer: Kidnapping Mr. Heineken donderdag te zien bij RTL 7

Trailer: Kidnapping Mr. Heineken donderdag te zien bij RTL 7

Trailer: <em>Kidnapping Mr. Heineken</em> donderdag te zien bij <em>RTL 7</em> In 1983 besluiten vier vrienden de grootste misdaad van de eeuw te plegen. Cor van Hout (Jim Sturgess), de raadselachtige leider en strateeg van de bende van vier, leidt een plan om Freddy Heineken (Anthony Hopkins), erfgenaam en de drijvende kracht achter het Heineken-imperium, te ontvoeren. Grootste bedrag ooitDit resulteert in het grootste bedrag dat ooit aan losgeld is betaald voor de ontvoering van een enkel persoon. Het grootste gedeelte van het geld is tot op de dag van vandaag nooit terug gevonden. Bekijk de trailer van Kidnapping Mr. Heineken hierboven. Kidnapping Freddy Heineken is donderdag 28 januari om 20:29 uur te zien bij RTL 7. Je kunt Kidnapping Freddy Heineken streamen via Videoland. Bekijk ook Suits seizoen 8 vervolgt vanaf zaterdag op Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video » Bekijk officiële trailer The Vanishing at the Cecil Hotel (vanaf 10 februari op Netflix) Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Kidnapping Mr. Heineken donderdag te zien bij RTL 7

In 1983 besluiten vier vrienden de grootste misdaad van de eeuw te plegen. Cor van Hout (Jim Sturgess), de raadselachtige leider en strateeg van de bende van vier, leidt een plan om Freddy Heineken (Anthony Hopkins), erfgenaam en de drijvende kracht achter het Heineken-imperium, te ontvoeren.

Grootste bedrag ooit
Dit resulteert in het grootste bedrag dat ooit aan losgeld is betaald voor de ontvoering van een enkel persoon. Het grootste gedeelte van het geld is tot op de dag van vandaag nooit terug gevonden.

Bekijk de trailer van Kidnapping Mr. Heineken hierboven.

Kidnapping Freddy Heineken is donderdag 28 januari om 20:29 uur te zien bij RTL 7. Je kunt Kidnapping Freddy Heineken streamen via Videoland.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV