Trailer: Romantische komedie She's Out of My League zondag te zien bij Comedy Central

Trailer: Romantische komedie She's Out of My League zondag te zien bij Comedy Central

Trailer: Romantische komedie <em>She's Out of My League</em> zondag te zien bij <em>Comedy Central</em> De naam Alice Eve doet niet direct alarmbellen rinkelen, maar haar ster in Hollywood is flink rijzende. She's Out of My League is een van de films waarin ze te zien is. Adembenemend mooiDe nerdy Kirk (Jay Baruchel) heeft een uitzichtloos baantje als veiligheidsagent op het vliegveld. Tegen alle verwachtingen in valt de adembenemende Molly (Alice Eve) voor hem. Kirk weet niet wat hem overkomt en zijn vrienden, zijn familie en zijn geflipte ex-vriendin zijn al even verbaasd. Bekijk de trailer van She's Out of My League hierboven. She's Out of My League is vandaag, zondag 31 januari, om 20:06 uur te zien bij Comedy Central. Je kunt She's Out of My League streamen via Netflix.
Film :
Trailer: Romantische komedie She's Out of My League zondag te zien bij Comedy Central

De naam Alice Eve doet niet direct alarmbellen rinkelen, maar haar ster in Hollywood is flink rijzende. She's Out of My League is een van de films waarin ze te zien is.

Adembenemend mooi
De nerdy Kirk (Jay Baruchel) heeft een uitzichtloos baantje als veiligheidsagent op het vliegveld. Tegen alle verwachtingen in valt de adembenemende Molly (Alice Eve) voor hem. Kirk weet niet wat hem overkomt en zijn vrienden, zijn familie en zijn geflipte ex-vriendin zijn al even verbaasd.

Bekijk de trailer van She's Out of My League hierboven.

She's Out of My League is vandaag, zondag 31 januari, om 20:06 uur te zien bij Comedy Central. Je kunt She's Out of My League streamen via Netflix.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV