Bekijk de trailer van The Woman in the Window, 14 mei te zien op Netflix

Bekijk de trailer van The Woman in the Window, 14 mei te zien op Netflix

We hebben er wel een tijdje op moeten wachten, maar nu staat de film dan bijna voor de deur: The Woman in the Window. Netflix heeft haar eerste trailer uitgebracht, bekijk hem hieronder.

Bekijk de trailer van <em>The Woman in the Window</em>, 14 mei te zien op Netflix We hebben er wel een tijdje op moeten wachten, maar nu staat de film dan bijna voor de deur: The Woman in the Window. Netflix heeft haar eerste trailer uitgebracht, bekijk hem hieronder. CastIn de topcast vinden we onder meer Amy Adams, Julliane Moore, Gary Oldman, Anthony Mackie en Wyatt Russell. Joe Wright neemt plaats op de stoel van de regisseur. Lees ook: deze films en series zijn nieuw op Netflix in april 2021. GeschiedenisDe film kent een lange geschiedenis: de film verhuisde van 20th Century Fox naar Netflix en komt nu uit op die streamingdienst. Helaas slaat de film de bioscopen over. The Woman in the Window is vanaf 14 mei te zien op Netflix. Bekijk hier waar je vanaf dan The Woman in the Window kunt streamen. Trailer: Superheldenserie Jupiter’s Legacy te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk trailer Why Did You Kill Me?: Vanaf 14 april te zien bij Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van The Woman in the Window, 14 mei te zien op Netflix

Cast
In de topcast vinden we onder meer Amy Adams, Julliane Moore, Gary Oldman, Anthony Mackie en Wyatt Russell. Joe Wright neemt plaats op de stoel van de regisseur.

Lees ook: deze films en series zijn nieuw op Netflix in april 2021.

Geschiedenis
De film kent een lange geschiedenis: de film verhuisde van 20th Century Fox naar Netflix en komt nu uit op die streamingdienst. Helaas slaat de film de bioscopen over.

The Woman in the Window is vanaf 14 mei te zien op Netflix. Bekijk hier waar je vanaf dan The Woman in the Window kunt streamen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV