Trailer: Oorlogsdrama Schindler's List dinsdag te zien bij Net 5

Trailer: Oorlogsdrama Schindler's List dinsdag te zien bij Net 5

Met het aangrijpende oorlogsdrama Schindler's List laat Steven Spielberg zien dat hij meer kan dan spektakelfilms als Jaws en E.T. Tien jaar lang liep regisseur Steven Spielberg rond met het idee om het boek te verfilmen dat Thomas Keneally schreef over de Tsjechische zakenman Oskar Schindler. Het resultaat is Schindler's List.

Bekijk hieronder de trailer van Schindler's List. Schindler's List is vanavond, dinsdag 4 mei, om 20:30 uur te zien bij Net 5.

Trailer: Oorlogsdrama <em>Schindler's List</em> dinsdag te zien bij <em>Net 5</em> Met het aangrijpende oorlogsdrama Schindler's List laat Steven Spielberg zien dat hij meer kan dan spektakelfilms als Jaws en E.T. Tien jaar lang liep regisseur Steven Spielberg rond met het idee om het boek te verfilmen dat Thomas Keneally schreef over de Tsjechische zakenman Oskar Schindler. Het resultaat is Schindler's List. Bekijk hieronder de trailer van Schindler's List. Schindler's List is vanavond, dinsdag 4 mei, om 20:30 uur te zien bij Net 5. Bekijk ook Marvel onthult beelden en data nieuwe films en series: bekijk spectaculaire trailer Bekijk deze video » Bekijk trailer Netflix-film The Last Letter From Your Lover Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Oorlogsdrama Schindler's List dinsdag te zien bij Net 5

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV