Trailer: Olympus Has Fallen met Gerard Butler woensdag bij Veronica

Trailer: Olympus Has Fallen met Gerard Butler woensdag bij Veronica

Ooit faalde Secret Service Agent Mike Banning, gespeeld door Gerard Butler, bij het beschermen van de presidentiële familie. Maar in deze superspannende actiethriller krijgt hij de kans om niet alleen zijn eer, maar ook de President van de Verenigde Staten (Aaron Eckhart) te redden. Bekijk de trailer van Olympus Has Fallen hieronder.

Olympus Has Fallen is vanavond, woensdag 9 juni, om 20:30 uur te zien bij Veronica. Je kunt Olympus Has Fallen streamen via ondermeer Netflix en Videoland.

Trailer: <em>Olympus Has Fallen</em> met <em>Gerard Butler</em> woensdag bij Veronica Ooit faalde Secret Service Agent Mike Banning, gespeeld door Gerard Butler, bij het beschermen van de presidentiële familie. Maar in deze superspannende actiethriller krijgt hij de kans om niet alleen zijn eer, maar ook de President van de Verenigde Staten (Aaron Eckhart) te redden. Bekijk de trailer van Olympus Has Fallen hieronder. Olympus Has Fallen is vanavond, woensdag 9 juni, om 20:30 uur te zien bij Veronica. Je kunt Olympus Has Fallen streamen via ondermeer Netflix en Videoland. Bekijk ook Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen van Like Monica Bekijk deze video » Bekijk de officiële trailer: Wolfgang vanaf 25 juni op DisneyPlus Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Olympus Has Fallen met Gerard Butler woensdag bij Veronica

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV