Acteur Ned Beatty (83) overleden: bekijk zijn Oscargenominerde rol in Network

Acteur Ned Beatty (83) overleden: bekijk zijn Oscargenominerde rol in Network

De Amerikaanse acteur Ned Beatty is op 83-jarige leeftijd overleden. Beatty debuteerde pas in 1972 als acteur, toen hij al halverwege de dertig was, maar was meteen te zien in een klassieker: overlevingsdrama Deliverance. Daarna werkte Beatty gestaag door aan een indrukwekkende carrière als bijrolacteur, met als hoogtepunt een Oscarnominatie voor Network (1976).

Lees verder onder de video.

Acteur <em>Ned Beatty</em> (83) overleden: bekijk zijn Oscargenominerde rol in <em>Network</em> De Amerikaanse acteur Ned Beatty is op 83-jarige leeftijd overleden. Beatty debuteerde pas in 1972 als acteur, toen hij al halverwege de dertig was, maar was meteen te zien in een klassieker: overlevingsdrama Deliverance. Daarna werkte Beatty gestaag door aan een indrukwekkende carrière als bijrolacteur, met als hoogtepunt een Oscarnominatie voor Network (1976). Lees verder onder de video. Toy StoryNa de succesvolle jaren zeventig, waarin Beatty ook te zien was in onder meer Nashville (1975), All the President’s Men (1976) en Superman (1978), volgde in de jaren tachtig een dipje. In 1991 was er een plotselinge opleving met een Golden Globe-nominatie voor Hear My Song, waarna degelijke films als Rudy (1993), He Got Game (1998) en Charlie Wilson’s War (2007) volgden. In 2010 was Beatty nog te horen als de schurk Lotso in Toy Story 3. Bekijk de beroemde speech van Ned Beatty in Network hierboven. Bekijk ook Hart van Nederland: Efteling laat wens overleden Marc de Hond uitkomen Bekijk deze video » Hart van Nederland: 7-jarig meisje overleden na aanrijding met bus Bekijk deze video »
Nieuws :
Acteur Ned Beatty (83) overleden: bekijk zijn Oscargenominerde rol in Network

Toy Story
Na de succesvolle jaren zeventig, waarin Beatty ook te zien was in onder meer Nashville (1975), All the President’s Men (1976) en Superman (1978), volgde in de jaren tachtig een dipje. In 1991 was er een plotselinge opleving met een Golden Globe-nominatie voor Hear My Song, waarna degelijke films als Rudy (1993), He Got Game (1998) en Charlie Wilson’s War (2007) volgden. In 2010 was Beatty nog te horen als de schurk Lotso in Toy Story 3.

Bekijk de beroemde speech van Ned Beatty in Network hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV