Zien: emotionele Daniel Craig neemt afscheid van James Bond en collega's

Zien: emotionele Daniel Craig neemt afscheid van James Bond en collega's

Er zijn prachtige beelden naar buiten gekomen van de laatste dag op de set van de James Bond-film No Time to Die. Het is ook de laatste keer dat Daniel Craig in de rol van agent 007 kroop, en dat zorgt voor de nodige emoties bij de filmster.

Lees verder onder de video.

Zien: emotionele <em>Daniel Craig</em> neemt afscheid van James Bond en collega's Er zijn prachtige beelden naar buiten gekomen van de laatste dag op de set van de James Bond-film No Time to Die. Het is ook de laatste keer dat Daniel Craig in de rol van agent 007 kroop, en dat zorgt voor de nodige emoties bij de filmster. Lees verder onder de video. DankwoordEen emotionele Craig neemt op deze laatste dag het woord en spreekt zijn dank uit naar alle cast- en crewleden, waarvan sommigen alle vijf de Bond-films met hem hebben samengewerkt. Dat was volgens Craig een grote eer - ondanks het feit dat hij zich in de media soms nogal negatief uitliet over de franchise. Bekijk de beelden van Daniel Craig hierboven. No Time to Die is vanaf 30 september te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk ook Daniel Craig vindt afscheid nemen van James Bond lastig (video) Bekijk deze video » René Mioch in Humberto: "James Bond komt nu écht naar de bioscoop" Bekijk deze video »
Film :
Zien: emotionele Daniel Craig neemt afscheid van James Bond en collega's

Dankwoord
Een emotionele Craig neemt op deze laatste dag het woord en spreekt zijn dank uit naar alle cast- en crewleden, waarvan sommigen alle vijf de Bond-films met hem hebben samengewerkt. Dat was volgens Craig een grote eer - ondanks het feit dat hij zich in de media soms nogal negatief uitliet over de franchise.

Bekijk de beelden van Daniel Craig hierboven. No Time to Die is vanaf 30 september te zien in de Nederlandse bioscopen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV