Zien: Tijl Beckand maakt Eva Jinek belachelijk om pijnlijk interview met Daniel Craig

Zien: Tijl Beckand maakt Eva Jinek belachelijk om pijnlijk interview met Daniel Craig

Tijl Beckand zat maandag aan tafel bij Eva Jinek om over zijn grote liefde voor de James Bond-reeks te vertellen. Zeker in deze tijd heeft Beckand zin om in de bioscoop te genieten van een no-nonsense man die voor ons opkomt. Jinek begint te giechelen, maar Beckand slaat vervolgens keihard terug...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Tijl Beckand maakt <em>Eva Jinek</em> belachelijk om pijnlijk interview met <em>Daniel Craig</em> Tijl Beckand zat maandag aan tafel bij Eva Jinek om over zijn grote liefde voor de James Bond-reeks te vertellen. Zeker in deze tijd heeft Beckand zin om in de bioscoop te genieten van een no-nonsense man die voor ons opkomt. Jinek begint te giechelen, maar Beckand slaat vervolgens keihard terug... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Pijnlijk interview"Kappen nou!" begint Beckand. Vervolgens schakelt hij al snel over naar het pijnlijke interview van Jinek met Bond-ster Daniel Craig, dat vlak daarna te zien is. "Of wil je het over het interview hebben, met Daniel Craig? Dat is een interview, dames en heren - daar kan de Sonja Barend Award alvast voor uit de kast getrokken worden." De nieuwe James Bond-film No Time to Die is vanaf donderdag 30 september te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Tijl Beckand maakt Eva Jinek belachelijk om pijnlijk interview met Daniel Craig

Pijnlijk interview
"Kappen nou!" begint Beckand. Vervolgens schakelt hij al snel over naar het pijnlijke interview van Jinek met Bond-ster Daniel Craig, dat vlak daarna te zien is. "Of wil je het over het interview hebben, met Daniel Craig? Dat is een interview, dames en heren - daar kan de Sonja Barend Award alvast voor uit de kast getrokken worden."

De nieuwe James Bond-film No Time to Die is vanaf donderdag 30 september te zien in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV