Khalid & Sophie: Op bezoek bij perschef van Martin Luther King

Khalid & Sophie: Op bezoek bij perschef van Martin Luther King

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 6 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em>: Op bezoek bij perschef van Martin Luther King Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 6 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Er staat een bijzondere documentaire op ons te wachten, namelijk 'Martin Luther King vs. The FBI'. De FBI probeerde het imago van de burgeractivist opzettelijk te schaden. Zijn perschef, Harcourt Klinefelter, was toentertijd onafscheidelijk van King en woont momenteel in Meppel! Klinefelter vertelt over die tijd en hoe hij King als persoon ervaarde. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Khalid & Sophie: Op bezoek bij perschef van Martin Luther King

Er staat een bijzondere documentaire op ons te wachten, namelijk 'Martin Luther King vs. The FBI'. De FBI probeerde het imago van de burgeractivist opzettelijk te schaden. Zijn perschef, Harcourt Klinefelter, was toentertijd onafscheidelijk van King en woont momenteel in Meppel! Klinefelter vertelt over die tijd en hoe hij King als persoon ervaarde.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV