Echte Gooische Moeders halen lekkere snack uit de muur (video)

Echte Gooische Moeders halen lekkere snack uit de muur (video)

Echte Gooische Moeders keert terug met een tweede seizoen vol hoogte-, maar ook dieptepunten. Zo vertelt Pauline Wingelaar onder andere openhartig over het zware verlies dat ze onlangs heeft meegemaakt. Maar ook lachen de vriendinnen ontzettend veel. Bekijk de promo hieronder.

Febo
De gooische moeders lopen over de rode loper, gaan langs de plastische chirurgie, vliegen naar Ibiza, gillen in de achtbaan en halen een vette snack uit de muur. Bekijk de leuke beelden in de promo hieronder.

Echte Gooische Moeders is vanaf donderdag 25 november wekelijks te zien bij Videoland.

<em>Echte Gooische Moeders</em> halen lekkere snack uit de muur (video) Echte Gooische Moeders keert terug met een tweede seizoen vol hoogte-, maar ook dieptepunten. Zo vertelt Pauline Wingelaar onder andere openhartig over het zware verlies dat ze onlangs heeft meegemaakt. Maar ook lachen de vriendinnen ontzettend veel. Bekijk de promo hieronder. FeboDe gooische moeders lopen over de rode loper, gaan langs de plastische chirurgie, vliegen naar Ibiza, gillen in de achtbaan en halen een vette snack uit de muur. Bekijk de leuke beelden in de promo hieronder. Echte Gooische Moeders is vanaf donderdag 25 november wekelijks te zien bij Videoland. Bekijk ook Caroline Tensen bespreekt overgang in Het Verboden Woord: ‘Dacht dat het over was’ Bekijk deze video » Nieuw seizoen Echte Gooische Moeders: hoge bergen en diepe dalen in 't Gooi (video) Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV