Beau: Robert de Hoog vertelt over unieke samenwerking met Steven Spielberg

Beau: Robert de Hoog vertelt over unieke samenwerking met Steven Spielberg

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 8 december. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Robert de Hoog vertelt bij Beau over een nogal bijzondere samenwerking. Hij is namelijk de enige Nederlandse acteur die ooit met het icoon Steven Spielberg heeft mogen samenwerken. De Hoog besloot de stoute schoenen aan te trekken en tijdens het filmen een praatje te maken met de wereldberoemde regisseur, en hij kreeg een waardevolle tip van Spielberg.

Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: Robert de Hoog vertelt over unieke samenwerking met Steven Spielberg Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 8 december. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. Robert de Hoog vertelt bij Beau over een nogal bijzondere samenwerking. Hij is namelijk de enige Nederlandse acteur die ooit met het icoon Steven Spielberg heeft mogen samenwerken. De Hoog besloot de stoute schoenen aan te trekken en tijdens het filmen een praatje te maken met de wereldberoemde regisseur, en hij kreeg een waardevolle tip van Spielberg. Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: Robert de Hoog vertelt over unieke samenwerking met Steven Spielberg

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV