Het mooiste meisje van de klas: Xandra was topmodel tot heftig kantelpunt

Het mooiste meisje van de klas: Xandra was topmodel tot heftig kantelpunt

Vanavond kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Het mooiste meisje van de klas, met Xandra van Rooijen in de hoofdrol. Ze groeide uit tot een topmodel en stond zelfs op de catwalk met Carla Bruni en Naomi Campbell. Maar ze maakte ook heftige dingen mee, zoals het verlies van twee dierbaren. "Ze was mentaal en fysiek aan het eind van haar latijn."

Bekijk het fragment uit Het mooiste meisje van de klas hieronder

Het mooiste meisje van de klas is vanaf maandag 17 januari wekelijks rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het mooiste meisje van de klas terugkijken bij Gids.tv.

<em>Het mooiste meisje van de klas</em>: Xandra was topmodel tot heftig kantelpunt Vanavond kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Het mooiste meisje van de klas, met Xandra van Rooijen in de hoofdrol. Ze groeide uit tot een topmodel en stond zelfs op de catwalk met Carla Bruni en Naomi Campbell. Maar ze maakte ook heftige dingen mee, zoals het verlies van twee dierbaren. "Ze was mentaal en fysiek aan het eind van haar latijn." Bekijk het fragment uit Het mooiste meisje van de klas hieronder Het mooiste meisje van de klas is vanaf maandag 17 januari wekelijks rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het mooiste meisje van de klas terugkijken bij Gids.tv. Dinsdag in Het mooiste meisje van de klas: Eva verliest zoon Jim bij auto-ongeluk Bekijk deze video » Het mooiste meisje van de klas: succesvolle dj Annemiek krijgt ernstig ongeluk Bekijk deze video »
Xandra van Rooijen - Het Mooiste Meisje van de Klas

De carriĆØre van Xandra gaat door het dak, tot er iets gebeurt wat het kantelpunt in haar leven blijkt te zijn. Ze verliest twee van haar dierbaren... šŸ’” Je ziet het verhaal van Xandra van Rooijen vanavond in Het Mooiste Meisje van de Klas, om 21.30 uur op NPO 1

Posted by AVROTROS on Monday, January 17, 2022
TV :
Het mooiste meisje van de klas: Xandra was topmodel tot heftig kantelpunt

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV