Emotionele Mariska Bauer over herseninfarct in Hoge Bomen: 'Alles is nog vermoeiend'

Emotionele Mariska Bauer over herseninfarct in Hoge Bomen: 'Alles is nog vermoeiend'

Hieronder zie je een fragment uit Hoge Bomen van zaterdag 26 februari. Je kan de hele uitzending van Hoge Bomen van 26 februari terugkijken bij Gids.tv.

Op 4 januari kreeg Mariska Bauer een herseninfarct. In Hoge Bomen was ze te gast samen met haar man Frans. 'Alles is vermoeiend voor mij.'

Lees verder onder de video.

Emotionele Mariska Bauer over herseninfarct in <em>Hoge Bomen</em>: 'Alles is nog vermoeiend' Hieronder zie je een fragment uit Hoge Bomen van zaterdag 26 februari. Je kan de hele uitzending van Hoge Bomen van 26 februari terugkijken bij Gids.tv. Op 4 januari kreeg Mariska Bauer een herseninfarct. In Hoge Bomen was ze te gast samen met haar man Frans. 'Alles is vermoeiend voor mij.' Lees verder onder de video. DronkenOp 4 januari ging het niet goed met Mariska. Frans: 'Het was net alsof ze dronken was. (...) We zaten in de auto en we reden direct naar de eerste hulp.' En daar bleek het goed mis. Mariska: 'Ik ben heel blij en dankbaar dat ik er nog ben. Ik heb nog wel wat restverschijnselen: alles is vermoeiend voor me.' Hoge Bomen is elke zaterdag om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Hoge Bomen terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Dronken
Op 4 januari ging het niet goed met Mariska. Frans: 'Het was net alsof ze dronken was. (...) We zaten in de auto en we reden direct naar de eerste hulp.' En daar bleek het goed mis. Mariska: 'Ik ben heel blij en dankbaar dat ik er nog ben. Ik heb nog wel wat restverschijnselen: alles is vermoeiend voor me.'

Hoge Bomen is elke zaterdag om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Hoge Bomen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV