Cornald Maas: 'Songfestival gaat mogelijk niet door vanwege oorlog in Oekraïne'

Cornald Maas: 'Songfestival gaat mogelijk niet door vanwege oorlog in Oekraïne'

Bekijk hier de videoclip van het Songfestivallied De Diepte van S10.

Volgens Cornald Maas bestaat er een kans dat het Eurovisie Songfestival dit jaar weer niet doorgaat. Deze keer niet vanwege het coronavirus, maar de oorlog in Oekraïne. “We zitten al in oorlog, maar als het nog veel meer uit de hand loopt dan zal Eurovisie, veronderstel ik, überhaupt niet doorgaan”, aldus Maas. “Als het onveilig wordt, als Poetin echt een rode knop gaat indrukken, het lijkt me niet dat dit evenement binnen de veiligheidsnormen kan plaatsvinden.”

Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Lees en bekijk op Gids.tv alles over het Eurovisie Songfestival 2022, dat op 10, 12 en 14 mei zal plaatsvinden in Turijn.

Cornald Maas: '<em>Songfestival</em> gaat mogelijk niet door vanwege oorlog in Oekraïne' Bekijk hier de videoclip van het Songfestivallied De Diepte van S10. Volgens Cornald Maas bestaat er een kans dat het Eurovisie Songfestival dit jaar weer niet doorgaat. Deze keer niet vanwege het coronavirus, maar de oorlog in Oekraïne. “We zitten al in oorlog, maar als het nog veel meer uit de hand loopt dan zal Eurovisie, veronderstel ik, überhaupt niet doorgaan”, aldus Maas. “Als het onveilig wordt, als Poetin echt een rode knop gaat indrukken, het lijkt me niet dat dit evenement binnen de veiligheidsnormen kan plaatsvinden.” Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Lees en bekijk op Gids.tv alles over het Eurovisie Songfestival 2022, dat op 10, 12 en 14 mei zal plaatsvinden in Turijn. Cornald Maas over Nederlands Songfestivallied S10: ‘Toch internationaal bereik’ Bekijk deze video » S10 emotioneel bij onthulling De Diepte (Songfestival): 'Het komt van ver' Bekijk deze video »
Songfestival :
Cornald Maas: 'Songfestival gaat mogelijk niet door vanwege oorlog in Oekraïne'Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV