Uitstel van executie: ‘Het is andermans huis, blijf van die spullen af!’

Uitstel van executie: ‘Het is andermans huis, blijf van die spullen af!’

In Uitstel van executie doet aannemer Duncan altijd eerst een goede huisinspectie, voordat ze aan de slag gaan. Maar volgens makelaar Alex van Keulen neemt hij deze job iets te serieus. De makelaar is Duncan alweer snel kwijt in het programma, waarin ze hulp bieden aan mensen die hun financiële problemen niet meer kunnen overzien. Ondertussen probeert Duncan wat spullen uit, zoals een crosstrainer, maar daar is Alex niet blij mee. “Het is andermans huis, blijf van die spullen af!”

Bekijk de video van Uitstel van executie hieronder.

Uitstel van executie is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Uitstel van executie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Uitstel van executie</em>: ‘Het is andermans huis, blijf van die spullen af!’ In Uitstel van executie doet aannemer Duncan altijd eerst een goede huisinspectie, voordat ze aan de slag gaan. Maar volgens makelaar Alex van Keulen neemt hij deze job iets te serieus. De makelaar is Duncan alweer snel kwijt in het programma, waarin ze hulp bieden aan mensen die hun financiële problemen niet meer kunnen overzien. Ondertussen probeert Duncan wat spullen uit, zoals een crosstrainer, maar daar is Alex niet blij mee. “Het is andermans huis, blijf van die spullen af!” Bekijk de video van Uitstel van executie hieronder. Uitstel van executie is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Uitstel van executie terugkijken bij Gids.tv. Na veertien seizoenen verdwijnt Uitstel van Executie van de buis (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's